“Rent og pent og god service”
Anmeldelse av Air China

Anmeldt 21. november 2018

Første gang vi har reist med Air China og vil ikke nøle med å gjøre det igjen.
God service brukbar mat og bra underholdningsalternativer.
På returen virket ikke touch skjermen i mitt sete, og vi spurte da om vi kunne sette oss et annet sted, ettersom det var en del ledige seter, men det var det ikke snakk om, litt firkantet kanskje, men ikke så fargelig.

Reisedato: oktober 2018
1  Takk, Tor Erik S

Anmeldt 5. april 2018

Fløy med Air China, langdistanseflying.
Flyet var skittent, skittbelegg rundt bryterne og lampa i taket over setet, der folk fører fingeren får å tilkalle cabinpersonalet, tenne lyset osv.
Tydelige brunt belegg på deler av lampene om bord.

Skjermen på stolryggsetet virket svært dårlig, dekslet på av og på knappen samt kontrastknappen var falt av.

Betjeningen hadde steinansikter.

Setene var nedsunket og harde å sitte på i 10 timer.
Flyet var forsinket, men vi fikk ikke beskjed om det.

Reisedato: mars 2018
Takk, novum2001
Anmeldt 14. august 2017

Avgang kl.21.45--- Kom avgårde 07.00 etter å ha fått forlate flyet kl.03.30 for så å boarde igjen 06.30. Det var på tur dit...
Møtte opp for innsjekk på hjemreise kl.06.45, fikk mail kl.07.00 om kansellering. Brukte 5 timer på flyplassen (med lokal guide) for å få greie på at jeg kunne få plass neste dag, bare å finne hotell. neste dag, samme oppmøte, flyet gikk som avtalt til Beijing. Beijing-Stockholm bare 1-t. forsinket, men nok til at jeg ikke rakk noe fly Stockholm -Oslo, så en overnatting til og fly (Norwegian) kl.13.20... ble 14.30 til Oslo som jeg måtte betale selv, da Air China ikke hadde booket om biletten helt fram.

Reisedato: august 2017
Takk, KnutJ36