Som annsatt i ett flyselskap i Norden var dette en flott opplevelse, boarding og avgang on time
Rent og pent fly, velholdt, og veldig hyggelig personale
Alt i alt en veldig god opplevelse
Rent og pent fly, velholdt, og veldig hyggelig personale
Alt i alt en veldig god opplevelse
1–5 av 4 865 anmeldelser
På denne korte flyturen på under en time, forventet vi ikke så mye. Vi fikk servert det beste måltidet jeg kan huske, på en flytur med iskrem til dessert. Veldig hyggelig stab. I det hele tatt en utrolig positiv tur!
Ved en rundtur i Thailand brukte vi Bangkok Airways mellom Krabi og Koh Samui. En forholdsvis kort tur men med hyggelig personale på flighten. Vi fikk ett helt greit måltid på turen også som var en liten overraskelse. Vil nok bruke dette selskapet igjen.
Koselig flytur med et fantastisk crew i et fly som tydelig viste sin alder. På en så kort flytur blir det ikke tid til så mye mer enn en rask matbit og litt drikke, maten smakte godt, ingen underholdning på disse flyene. Godt fornøyd med Bangkok Airways, så velger dem på neste tur til Koh Samui.
Service nivået fra Thai Air er ikke kopiert, men dette er et lavprisselskap med korte distanser som forretningsmodell. Fungerte godt nok fra Bangkok til Koh Samui. Flyr det gjerne igjen.