“En utrolig behagelig tur”
Anmeldelse av British Airways

Anmeldt 26. februar 2019

Det var en meget behagelig reise med British Airways A 380 fra London til Miami . Meget god service ombord. Den spesielle plasseringen av setene på Club World gjorde at fikk slappet godt av underveis. Både avgang og ankomst var iht til ruteplanen. Veldig lite støy i fra A380 der vi satt. Denne turen kan absolutt anbefales.

Reisedato: desember 2018
    • Mat og drikke
    • Underholdning ombord
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Frank R

1923 av 60 513 anmeldelser

Anmeldt 1. januar 2019

Jeg reiser regelmessig med British Airways og er stort sett fornøyd med selskapet, og de forsinkelsene jeg har opplevd har vært på grunn av tåke og lignende Men denne gangen så ble jeg veldig misfornøyd da flyet ble sterkt forsinket på grunn av teknisk feil med flyet. Dårlig informasjon underveis, mange timer innestengt på det første flyet uten å få annet enn vann og potetgull og lignende, og denne turen brukte opp 3 crew og 2 fly før reisen London-Oslo. Jeg hadde forventet kanskje denne type service fra et lavpris selskap, men ikke fra anerkjente British Airways! De prøvde å reparere den tekniske feilen gang på gang, og sa at nå drar vi om 10 minutter og så senere om 30 minutter etc. og så landet vi først kl 01.50 på Gardermoen i stedet for kl 19.30. Det vil si at det er et tidspunkt uten noe kollektive transportmidler og når det var natt til 1.nyttårsdag så holdt taxisjåførene seg unna Gardermoen på grunn av trafikk andre steder, så vi måtte vente på Gardermoen til første buss skulle gå kl 04.10 (den kom først til Gardermoen etter kl 04.15, så vi var redde for at den var innstilt! Jeg er skuffet over hvor manglende informasjon om hva vi kan kreve av kompensasjon fra British Airways og om man kunne for eksempel tatt drosje dersom det hadde vært taxi å oppdrive

Reisedato: desember 2018
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 19. desember 2018

Andre gang jeg reiser business class med British Airways.
Men allerede ved innsjekking blir jeg kraftig skuffet. Jeg får ikke velge sete, og for meg å ikke sitte ved vindu, er bortkastet reise. Jeg hadde gjerne betalt ekstra for å få velge sete, men får aldri tilbud om det som jeg vet.
Turen til London er skikkelig dårlig og jeg er ikke glad.
London er London, jeg reiste for flyturen, ikke byen.
Heldigvis får jeg bytte sete med noen på tur hjem til Norge, og det redder denne anmeldelsen. Turen hjem ved vindusete er super.
Så til British Airways, jeg vil velge sete selv når jeg reiser i business class!
Vindusete takk!

Reisedato: september 2018
    • Mat og drikke
Takk, Sproqet
Anmeldt 28. juli 2018

Vi reiste fra Oslo Gardermoen til Houston George Bush Intercontinental, med flybytte på London Heathrow. Det var gode seter og nok fotplass på økonomi. Maten var OK, og vi fikk ekstra drikke. Servicen var veldig god. Men det gode inntrykket ble forandret, da vi forstod at en våre kofferter hadde blitt igjen i London. Dette forsinket vår avreise fra flyplassen, og vi måtte få kjøpt en del saker som manglet. Kofferten kom til rette tre dager senere.

Reisedato: juli 2018
Takk, LarsOG
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Helt ok 12 timer lang nattflyging. Låg teppe og pute klart i setet ved ombordstigning, men kunne med fordel delt ut en pakke med tannkost og tannkrem, lipsyl, sokker, ørepropper og sovemaske slik som en av deres konkurrenter. Nakkestøtten var ikke den beste, så det var vanskelig å sove. Fikk servert to måltider ombord, men ingen av dem var særlig smakfulle.

Reisedato: juli 2018
    • Underholdning ombord