Jeg reiser regelmessig med British Airways og er stort sett fornøyd med selskapet, og de forsinkelsene jeg har opplevd har vært på grunn av tåke og lignende Men denne gangen så ble jeg veldig misfornøyd da flyet ble sterkt forsinket på grunn av teknisk feil med flyet. Dårlig informasjon underveis, mange timer innestengt på det første flyet uten å få annet enn vann og potetgull og lignende, og denne turen brukte opp 3 crew og 2 fly før reisen London-Oslo. Jeg hadde forventet kanskje denne type service fra et lavpris selskap, men ikke fra anerkjente British Airways! De prøvde å reparere den tekniske feilen gang på gang, og sa at nå drar vi om 10 minutter og så senere om 30 minutter etc. og så landet vi først kl 01.50 på Gardermoen i stedet for kl 19.30. Det vil si at det er et tidspunkt uten noe kollektive transportmidler og når det var natt til 1.nyttårsdag så holdt taxisjåførene seg unna Gardermoen på grunn av trafikk andre steder, så vi måtte vente på Gardermoen til første buss skulle gå kl 04.10 (den kom først til Gardermoen etter kl 04.15, så vi var redde for at den var innstilt! Jeg er skuffet over hvor manglende informasjon om hva vi kan kreve av kompensasjon fra British Airways og om man kunne for eksempel tatt drosje dersom det hadde vært taxi å oppdrive