“Luksus”
Anmeldelse av British Airways

Anmeldt 12. mars 2020

Vi valgte British Airwais da de hadde direkterute mellom England og Jamaika. + allerede her.

For en som kanskje ikke er så godt vant, var denne flyturen skikkelig luksus. Vi bestilte økonomi+ da vi fant ut at dette ikke ble noe særlig dyrere enn økonomi og så kjøpe måltider underveis (måltider var inkludert). Gode seter og rikelig beinplass. Skjermer i setet foran med et utall filmer, TV, spill, kart som viste hvor langt vi var kommet på turen m.m.

Vi hadde knapt kommet inn i flyet, før vi fikk servert en velkomstdrink. Senere var det treretters middag meg god drikke til og litt før landing ble det servert en enklere snack.

Personalet i flyet var blide og hyggelige og alt var i grunn bare kos. Alt sammen gjorde de drygt 9 timene i fly til en fin del av ferien.

Reisedato: februar 2020
Takk, Bjokvi

Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

Vi var 26 fra Scandinavia som reiste via Heathrow til Johannesburg. Flyet var litt forsinket fra Heathrow, men de igjen mye på vei ned. God service, men medium kvalitet på mat 2 måltider). Litt smålig at vi måtte betale for kaffen på vei hjem.
Britisk Airways er et godt flyselskap å reise med, mtp punktlig og kvalitet. A380 er et vanvittig stort fly!

Reisedato: januar 2020
Takk, Offisersbladet
Anmeldt 9. desember 2019

Flyet var A380. Perfekt tidspunkt for avreise og ankomst. Enkel mat to ganger. Men med økonomi-reise er det best å bruke laveste etasje. Øverste har man dårligere utsikt.

Reisedato: oktober 2019
2  Takk, GeirM128
Anmeldt 9. desember 2019 via mobile enheter

Blid og hyggelig betjening, gikk på tid begge veier til london. God service ombord, ikke noe mas fra betjeningen om å selge mest mulig.

Reisedato: desember 2019
1  Takk, Jornvidar
Anmeldt 6. november 2019

Vennlige og hjelpsomme flyverter. God mat og bra underholdning på skjerm i stolsetet foran deg. Gratis drikke underveis,

Reisedato: september 2019
1  Takk, Nikozero1