“Average”
Anmeldelse av Brussels Airlines

Anmeldt 31. mai 2018

To flighter SN2836 fra DME til Brussels og så SN2287 til Oslo. Grei gjennomsittelig service og mat. Var nødt til å ta denne flighten da alle andre flyselskap bare hadde avhanger veldig tidlig fra Moskva. Det ble tre timers ventetid i Brussels, men loungen var veldig bra.

Reisedato: mai 2018
    • Mat og drikke
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, ProfessorTravell

Anmeldt 21. mars 2018 via mobile enheter

Var på en tur med mine gutter . Flott service ombord og det beste landningen jeg har vart med om👍Bra sellskap😉

Reisedato: mars 2018
Takk, axept
Anmeldt 28. november 2017

God service på bakken, men de som jobbet i cabinen var mest opptatt med å snakke. Dermed fikk ikke alle passasjerene anledning til å handle ombord på flyet. Var god benplass på flyet, det var rent og ryddig på flyet.

Reisedato: november 2017
    • Mat og drikke
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Roald Andreas S
Anmeldt 3. oktober 2017

ikke så mye å si, var i rute og god service, og beste benplass jeg har hatt på økonomi klasse, hyggelig servering, så alt topp

Reisedato: september 2017
Takk, Erikdansken
Anmeldt 20. september 2017

Kjøpte flybillett til min sønn som skal studere i Madrid 6 september fra Gardermoen til Madrid, med mellomlanding i Brussel.Da han ankom Madrid kom ikke kofferten hans på båndet.Han fyllte ut skjema for savnet bagasje og måtte bare vente til den ankom.Etter 2 dager måtte han selv ringe og etterlyse den.Da hadde de funnet den og skulle komme og levere den til han.Han satt hjemme hele dagen og hele kvelden og ventet, uten at noe skjedde.Så på mandag 11/9 ringte han igjen, og da sa de at de ikke fant adressen hans i Madrid og at han måtte ta en taxi til flyplassen for å hente den selv?Noe han selvfølgelig ikke gjorde.Etter mye krangling og telefoner med Brussel Airlines, ga de han et tlf.nr.til flyplassen og ba han ringe de selv.Til slutt gikk de med på å levere bagasjen han den 12/9.Altså 6 dager etterpå.Han måtte selvfølgelig kjøpe toalettartikler og klær og kreve refusjon for dette, men Brussel Airlines har ikke engang svart på mailen.ALDRI mer Brussel Airlines etter dette.

Reisedato: september 2017
1  Takk, Jarl19