“Bly med mellomlanding i Brussel”
Anmeldelse av Brussels Airlines

Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi fløy fra Gardermoen til Milano med mellomlanding i Brussel. Veldig raskt og greit. Hadde 50 min stopp i Brussel. Ikke noe stress og lite venting. De opplyste på flyet om alle videre avganger og fra hvilen gate de forskjellige flyene gikk fra. Bra service og Anbefales:)

Reisedato: juli 2018
2  Takk, AnnKarinHi

Anmeldt 31. mai 2018

To flighter SN2836 fra DME til Brussels og så SN2287 til Oslo. Grei gjennomsittelig service og mat. Var nødt til å ta denne flighten da alle andre flyselskap bare hadde avhanger veldig tidlig fra Moskva. Det ble tre timers ventetid i Brussels, men loungen var veldig bra.

Reisedato: mai 2018
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, ProfessorTravell
Anmeldt 21. mars 2018 via mobile enheter

Var på en tur med mine gutter . Flott service ombord og det beste landningen jeg har vart med om👍Bra sellskap😉

Reisedato: mars 2018
Takk, axept
Anmeldt 28. november 2017

God service på bakken, men de som jobbet i cabinen var mest opptatt med å snakke. Dermed fikk ikke alle passasjerene anledning til å handle ombord på flyet. Var god benplass på flyet, det var rent og ryddig på flyet.

Reisedato: november 2017
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Roald Andreas S
Anmeldt 3. oktober 2017

ikke så mye å si, var i rute og god service, og beste benplass jeg har hatt på økonomi klasse, hyggelig servering, så alt topp

Reisedato: september 2017
Takk, Erikdansken