“Mellomlanding”

alt gikk bra uten stresset. Bra service. Anbefales

Reisedato: august 2018
Takk, Rosie R

Anmeldt 30. juli 2018

Helt på det jevne. Dårlig mat om bord, ikke spesielt stor benplass eller komfort. Stressede flyvertinner som ikke virket veldig interessert i å se sine passasjerer.

Greit nok.

Reisedato: oktober 2017
Takk, KalEl2005
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi fløy fra Gardermoen til Milano med mellomlanding i Brussel. Veldig raskt og greit. Hadde 50 min stopp i Brussel. Ikke noe stress og lite venting. De opplyste på flyet om alle videre avganger og fra hvilen gate de forskjellige flyene gikk fra. Bra service og Anbefales:)

Reisedato: juli 2018
2  Takk, AnnKarinHi
Anmeldt 31. mai 2018

To flighter SN2836 fra DME til Brussels og så SN2287 til Oslo. Grei gjennomsittelig service og mat. Var nødt til å ta denne flighten da alle andre flyselskap bare hadde avhanger veldig tidlig fra Moskva. Det ble tre timers ventetid i Brussels, men loungen var veldig bra.

Reisedato: mai 2018
Takk, ProfessorTravell
Anmeldt 21. mars 2018 via mobile enheter

Var på en tur med mine gutter . Flott service ombord og det beste landningen jeg har vart med om👍Bra sellskap😉

Reisedato: mars 2018
Takk, axept