“Helt forferdelig, IKKE reis med dette flyselvskapet”
Anmeldelse av Brussels Airlines

Anmeldt 26. juni 2022

Dette er det verste jeg har vært med på i hele mitt liv. Vi mellomlandet i Brussel og hadde kun 5 feriedager dit vi skulle. Vi mistet en hel dag da bagasjen ikke kom og vi sto fast på flyplassen i 5 timer og ventet fordi de ikke hadde rukket å frakte bagasjen under mellomlandingen. Vel og merke at dette var på grunn av deres EGNE forsinkelser. Aldri vært med på så mye venting på en reise før. Nå sitter vi på flyet på vei hjem dom skulle tatt av for en og en halv time siden, men som ikke rykker seg. Vi skal igjen mellomlande i Brussel, men rekker mest sannsynlig ikke neste fly hjem til Norge. Skal ALDRI i hele mitt liv reise med dette flyselskapet igjen. Har ikke opplevd makan. Jeg som hadde gledet meg så mye til denne reisen, ble ordentlig skuffet over dette flyselvskapet og turen med masse kø, venting og forsinkelser. Jeg er så lei og oppgitt og ikke minst, irritert på Brussel airlines.😐😐

Reisedato: juni 2022
Takk, Livsnyter12345

Anmeldt 23. mai 2022

Katastrofe selskap! Vi hadde booket fly hos Brussel Airlines til Brussel med avreise fredag og retur søndag. Vi fikk beskjed på SMS at flyet var innstilt. Dette kan jo skje, så vi satset på at BA ville booke oss om på et annet fly. Når ingenting skjedde og vi ikke mottok ny beskjed prøvde vi desperat å få hjelp av BA sin hjelpe disk. Der fikk vi bare beskjed om at de ikke kunne hjelpe oss da de ikke hadde mottatt informasjon om at flyet var kansellert. Vi ble videre henvist til å ringe BA kundeservice. Dette prøvde vi på i flere timer, men oppnådde aldri å få kontakt. Ingen av de øvrige service diskene på flyplassen hadde fått beskjed om kanselleringen av flyet, så vi sto dere helt hjelpeløse uten videre informasjon fra BA. Vi fikk aldri tilbud om nytt fly og måtte til slutt bare dra hjem! I ettertid har vi klaget og krevd refusjon av billetter, men blir møtt med at de ikke har noe erstatnings ansvar fordi vi har bestilt gjennom en turoperatør?? Det har vi ikke!! Vi har bestilt fly billettene privat på nettet!! Det hele fremstår som useriøst og spekulativt og ikke minst upålitelige. Denne saken overføres norsk forbrukerråd og bør være til skrekk og advarsel for andre som tenker å fly med BA. Du er garantert og ikke få hjelp ved kanselleringer og du har ingen garanti for at de følger vedtekter for refusjon i henhold til EU-lovgivning. Som passasjerer har vi opplevde å bli totalt neglisjert og lurt av BA!

Reisedato: mai 2022
Takk, torille831
Anmeldt 6. februar 2020

Greit nok på denne flyvningen, men kofferten var ødelagt ved ankomst OSL.
Tungvin håndtering av BA da jeg meldte fra om dette. PROFF håndtering av koffertleverandør noen dager senere. ( Morris )

Reisedato: januar 2020
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, toruas
Anmeldt 26. juli 2019

Flyet så nytt og meget innbydende ut. Kabinpersonalet virket hyggelig nok, men jeg var en av flere som ikke fikk noen servering i det hele tatt. Flyturen til BRUSSEL er 2 timer og videre til MUC CA EN TIME. Personalet ombord bruker så lang tid på serveringen at de klarer å komme ned til den siste tredelen av flyet, men da har de begynt å lande så da betyr det at sitter du langt bak så er det stor sjangse for at INGEN helt bakerst får noen som helst servering. Maten de har ombord må kjøpes for en relativt kostbar sak som nærmer seg norske priser.

Reisedato: juli 2019
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, Tom S
Anmeldt 24. april 2019 via mobile enheter

Ikke noe spesielt med flyselskapet og ikke blant mine favoritter i vest Europa. Men flyvningene er greie nok og tar deg til og fra Brussel og andre steder.

Reisedato: januar 2019
Takk, Oivind_oivind