“Veldig bra mat, greit utvalg av filmer og serier, ok seter.”
Anmeldelse av Delta Air Lines

Anmeldt 1. august 2018

Business class (Delta One) er greit, setene var greie, ikke de beste og nyeste standarden.
Delta Comfort+ class er også greit nok. Ville aldri flydd economy med Delta.

Reisedato: juli 2018
Takk, ingvill83

Anmeldt 3. juli 2018

Gode seter og ombord underholdning. Var heldige og fikk en svensktalende flyvertinne i vårt område, det var det lille ekstra. God ombord underholdning og gratis wifi. Hyggelige gode råd fra personalet om hvordan det er i USA og hvilke forhåndsregler en bør ta gjennom security ( hva en ikke bør ta med) og for resten av reisen. God servering hele veien inkludert. Eneste minus var at når jeg måtte på ekstra sjekk( trukket ut) ble jeg skille fra resten av familien frem til de fikk borde. Slitsomt for kona med 3 barn alene

Reisedato: juni 2018
1  Takk, Thumper1974
Anmeldt 20. oktober 2017

Flyturen var bra og inneholdt ingen forsinkelser. Jeg er ekstra fornøyd med gratis servering ombord og blide og hyggelige ansatte.

Reisedato: oktober 2017
    • Innsjekking og ombordstigning
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Sky-tours
Takk, lovisen2017
Anmeldt 1. juli 2017

En av de beste flyturer jeg har hatt! Tilsammen ble det servert 4 større og mindre måltider med valgfri drikke til, alt inkludert! I stolryggen foran en stor skjerm hvor du kunne velge underholdning. Alt fra de nyeste filmer og serier, til klassisk musikk og spill.

Reisedato: juni 2017
1  Takk, annebK1324GE
Anmeldt 26. juni 2017

Flott service av cabinpersonalet. Maten var tilfredstillende, og personalet responderte flott på alle henvendelser.

Reisedato: juni 2017
1  Takk, GrumpyKristiansand