Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Only the best!!”
Anmeldelse av Emirates


Anmeldt 19. november 2018

Fantastisk flyselskap, du føler deg ivaretatt og de smiler med hele seg. De har den lille finishen som andre selskap mangler!

Reisedato: mars 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 68brittj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61 866)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 61 866 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Som vanlig går alt raskt og enkelt. Bestiller specialmat i forveien og det er bare å bestille drikke underveis. De ganger jeg glemt å forbestille tryller de frem en vegetar ekstra eller så får jeg sandwicher å masse annet! Det er god plass i setene og for beinen. Ser alltid to av de seneste filmene og reisen tar 6,5 tim. Alltid fornøyd og bare upplevd god service.

Reisedato: november 2018
Takk, anette696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018

Reiste fra Oslo via Dubai til Clark international airport på Filippinene, med retur. Noe land ventetid i Dubai. Suveren service. Anbefales.Også prismessig

Reisedato: juli 2018
Takk, Stein H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dette var tredje gang jeg har flydd med Emirates til Dubai, ferien starter når man går inn på flyet. Service og kvalitet av en helt annen klasse. Kan bare anbefale og fly med de..... Blir ikke siste gang jeg flyr med Emirates!!

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, 24trulsg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg flyr med Emirates 2 ganger i måneden, Oslo-Dubai og Dubai-Oslo.
Vanligvis så er jeg godt fornøyd både med selskapet og servicen.

Men når jeg fly ut fra DXB sist, ble jeg behandlet som en kriminell når jeg hadde satt meg på mitt sete i flyet.

Grunnen: Jeg hadde elektronisk boardingpass, dette fungerte ikke ved Gaten så den en emirates ansatt skrev ut et boardingkort. Før påstigning ser jeg at dette ikke er mitt,men en helt annen person, så jeg legger det fra meg før ombordstigning.

Når jeg hadde satt meg og klar for å sove, så kommer det en kjempe sur og sinna dama, som behandler meg som om jeg har sniket meg på flyet. Jeg blir beordret til å vise passet mitt, for å bekrefte min identitet foran hele flyet. Den ansatte skrek til meg foran alle andre passasjerer som om at det var min skyld at Emirates ansatt skrev ut feil boardingkort. Ikke nok med det så kommer det enda sur og uhøflig dama som også skjeller og kjefter meg ut foran hele flyet. Til henne må jeg opp igjen for å ta ned pass og bagasje lappen. De beskyldte meg for at det var MIN skyld at den andre passasjeren ikke kom med på flyet.

Det var ingen unnskyldning fra Emirates.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
2  Takk, KristianMosesP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.