Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“På det jevne”
Anmeldelse av Emirates


Anmeldt 2. desember 2018

Emirates sier i egen reklame at det ikke er nødvendig å oppgradere for å få en god flyopplevelse. Vi reiste på økonomi. Maten var som på lange flyreiser ellers. Betjeningen noe ujevn.

Reisedato: oktober 2018
1  Takk, Thor P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (63 232)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3741 av 63 232 anmeldelser

Anmeldt 19. november 2018

Fantastisk flyselskap, du føler deg ivaretatt og de smiler med hele seg. De har den lille finishen som andre selskap mangler!

Reisedato: mars 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 68brittj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Som vanlig går alt raskt og enkelt. Bestiller specialmat i forveien og det er bare å bestille drikke underveis. De ganger jeg glemt å forbestille tryller de frem en vegetar ekstra eller så får jeg sandwicher å masse annet! Det er god plass i setene og for beinen. Ser alltid to av de seneste filmene og reisen tar 6,5 tim. Alltid fornøyd og bare upplevd god service.

Reisedato: november 2018
Takk, anette696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2018

Reiste fra Oslo via Dubai til Clark international airport på Filippinene, med retur. Noe land ventetid i Dubai. Suveren service. Anbefales.Også prismessig

Reisedato: juli 2018
Takk, Stein H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dette var tredje gang jeg har flydd med Emirates til Dubai, ferien starter når man går inn på flyet. Service og kvalitet av en helt annen klasse. Kan bare anbefale og fly med de..... Blir ikke siste gang jeg flyr med Emirates!!

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, 24trulsg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.