Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fisketur”
Anmeldelse av Emirates


Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Lang flytur som gikk helt smertefritt. Behagelig fly, lite støy, og upåklagelig service.
Dessuten en rimelig flyreise hvis en er tidlig ute med bestilling.
Vi valgte å overnatte på hotell i terminalen i Dubai, for å dele opp reisen litt. Anbefales, godt å legge seg nedpå litt.

Reisedato: februar 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, _inge_setran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (61 876)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 61 876 anmeldelser

Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Topp service ..... Masse filmer og annen underholdning på "tv skjermen din".... God mat.... greit med plass selv på økonomi klasse... anbefaler så absolutt å reise med Emirats.. vi hadde til og med norsk kaptein
:-)

Reisedato: desember 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
1  Takk, solan72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018

Emirates sier i egen reklame at det ikke er nødvendig å oppgradere for å få en god flyopplevelse. Vi reiste på økonomi. Maten var som på lange flyreiser ellers. Betjeningen noe ujevn.

Reisedato: oktober 2018
Takk, Thor P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

Fantastisk flyselskap, du føler deg ivaretatt og de smiler med hele seg. De har den lille finishen som andre selskap mangler!

Reisedato: mars 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 68brittj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Som vanlig går alt raskt og enkelt. Bestiller specialmat i forveien og det er bare å bestille drikke underveis. De ganger jeg glemt å forbestille tryller de frem en vegetar ekstra eller så får jeg sandwicher å masse annet! Det er god plass i setene og for beinen. Ser alltid to av de seneste filmene og reisen tar 6,5 tim. Alltid fornøyd og bare upplevd god service.

Reisedato: november 2018
Takk, anette696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.