God service, OK fly. Jeg er ikke spesielt høy, så benplassen var god. Maten var som vanlig flymat - vanskelig å spise på. begrenset plass
35–39 av 66 362 anmeldelser
Lang flytur som gikk helt smertefritt. Behagelig fly, lite støy, og upåklagelig service.
Dessuten en rimelig flyreise hvis en er tidlig ute med bestilling.
Vi valgte å overnatte på hotell i terminalen i Dubai, for å dele opp reisen litt. Anbefales, godt å legge seg nedpå litt.
Topp service ..... Masse filmer og annen underholdning på "tv skjermen din".... God mat.... greit med plass selv på økonomi klasse... anbefaler så absolutt å reise med Emirats.. vi hadde til og med norsk kaptein
:-)
Emirates sier i egen reklame at det ikke er nødvendig å oppgradere for å få en god flyopplevelse. Vi reiste på økonomi. Maten var som på lange flyreiser ellers. Betjeningen noe ujevn.
Fantastisk flyselskap, du føler deg ivaretatt og de smiler med hele seg. De har den lille finishen som andre selskap mangler!