“Ikke av de beste reiseopplevelsene”
Anmeldelse av Ethiopian Airlines

Anmeldt 18. desember 2018

Ingen ting å si på flyet som sådan, men personalet så ut som de mistrivdes med sitt arbeid. De virket på grensen til å være sure. Ikke et hyggelig blikk eller smil var å se.
Vi skulle videre fra Addis Abeba til Nairobi og fikk beskjed om at vi skulle bruke Gate 1 D. For å være på den sikre siden, dro vi til Gaten 2 timer før ombordstigning. Over Gaten sto et skilt med "Nairobi on time"
Høyttalerene i venterommet var av den kvaliteten at det var umulig å oppfatte om det ble gitt opplysninger på swahili eller engelsk, ikke minst p.g.a. ekko i veggene.
Det nærmet seg 20 min til avgang, og ingen reaksjoner ved Gate 1D (skiltet viste fremdeles "Nairobi on time". Vi ble urolig og kontaktet en vakt som sier at vi skulle til Gate 1C. Da vi ankom dit var gaten lukket.
Koffertene derimot var nok vel ombord. En sjafør sto og ventet på oss ved flyplassen i Nairobi. Hva nå...?
Det hører med til historien at koffertene våre ventet på oss ved siden av transportbåndet i Nairobi.
Hotellet hadde videreformidlet vår beskjed om to timers forsinkelse til sjaføren...... så vi kunne reise videre på safari med koffertene i behold .... og fikk 14 dagers fantastisk opphold i Kenya.

Reisedato: oktober 2018
    • Mat og drikke
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 39Jan364

Anmeldt 18. september 2018

Forholdsvis bra fly fra Oslo til Addis. Hyggelig betjening men serveringen er ikke helt topp, men ikke dårlig. De kom rundt med en tralle med Ethiopisk mat som ikke falt i smak hos meg, veldig spicy, og ikke spesielt appetitt vekkende men spennende. Dette var kun i tillegg til vanlig servering som var gjennomsnittlig. Fine seter på Dreamlineren. Flybytte i Addis gikk greit, alle Business reisende til alle destinasjoner med flyselskapet går fra egen gate, og her var det til tider litt kaotisk. Flyet videre til Madagaskar skulle også vært en Dreamliner men ble endret til en gammel 737 med kun felles TV. For dårlig for en flight på 4,5 timer.

Reisedato: juli 2018
    • Mat og drikke
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, knuterikh2017
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi sitter nå få inne i flyet på flyplassen på Arlanda og venter på å fly videre til Stavanger. Fikk først 45 min forsinkelse fra Zanzibar til Addes, noe som igjen ledet til fullstendig kaos på Addes. Vi ble brølt til utenfor flyet for at vi måtte løpe til connecting flights. Greit nok det, men når vi da kom inn, ble vi møtt av et hav med mennesker i kø. Ingen representanter fra Ethiopian Arilines var å se noe sted. Når vi endelig klarte å sloss oss frem til flyet ble vi møtt av en lite hyggelig betjening. Dårlig mat og gammel underholdning. Nei, dette tok helt piffen utav av en ellers fantastisk ferie.

Reisedato: juli 2018
1  Takk, Odyssey369593
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Punktlig. God service. Fine og rene fly. God mat og vi fikk mye og ofte drikke. Gode på pris. Kan anbefale å reise med Ethiopian airline, jeg gjør det gjerne igjen.

Reisedato: mars 2018
1  Takk, Mooni-14
Anmeldt 10. mars 2018 via mobile enheter

Det positive er nye flotte fly samt at det ikke var noen forsinkelser på vår reise. De er også endel billigere enn andre alternativer. Det som er slitsomt er at veldig mange av reisene er via en eller annen destinasjon. F.eks Oslo-Addis via Stockholm eller Addis-Zanzibar via Kilimanjaro. Reisen blir veldig mye tyngre enn med et annet selskap, og skal du langt betyr det endel for oss hvertfall . Addis Ababa flyplass er også en skikkelig dårlig flyplass og mellomlande og denne kommer vi til å prøve å unngå for fremtidige reiser. Så midt på treet eller kanskje en 2+

Reisedato: februar 2018
1  Takk, Aino M