Finnair er blitt veldig bra. Fine moderne fly med god standard og nordisk service nivå. Bra på kortere turer, men de har også flott business class og raskeste rute til Singapore fra Oslo. Så ingen minus? Jo, de er ikke Star Alliance member.
19–23 av 8 589 anmeldelser
Første gang med finnair. Blir ikke siste gang. Fantastisk med 1 klasse på så lang tur. Kunne sove rett ut. Bra service på flyet og loungen i Oslo og Finland.
Fløy med Finnair fra Gardermoen til Helsinki. Flotte fly, gode seter og god service. Litt hard landing:)
Det var en litt blandet opplevelse på denne flyturen. Maten ene veien var veldig god, men hjem igjen var den faktisk dårlig. Men setene kunne legges helt flatt, men det var litt liten plass til mine lange ben. Men servicen var grei, og vi var i rute begge veier.
En grei reise. Lang ventetid ved flybytte i Helsingfors til Delhi. OK mat på langflygingen. Forholdsvis god beinplass. Hyggelig betjening.