Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service- hyggelig personell, men "riper i lakken"”
Anmeldelse av KLM Royal Dutch Airlines


Anmeldt 16. januar 2019

Opplever trygghet og vennlighet ved å fly med dette selskapet.
En minus som irriterer: - at passasjerer tar med alt for store håndvesker /kofferter/bag (noen har også med seg veske i tillegg til koffert/bag) Dette går utover plassen til de som er "lydige" og respekterer regler for håndbagasje. Så en flyvertinne trykke en koffert hardt flere ganger inn i bagasjehyllen for å få lukket igjen luken. Innenfor den kofferten lå jakken min med en mobil i lommen. Det gikk bra denne gangen, men likte det dårlig.
Ønske: strengere håndheving av regler for håndbagasje!

Reisedato: januar 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, sigfred2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31 241)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6872 av 31 241 anmeldelser

Anmeldt 8. januar 2019

Vi reiste med selskapet fra Oslo tilMauritius via Amsterdam. Hadde en medreisende i rullestol og hadde bestillt service og hjelp på flyplass. Fikk fantastisk service på fly og på flyplass. Noe av det beste vi har opplevet som passasjerer hos noe flyselskap. God mat og oppegående personale somhele tiden stod til vår disposisjon. Takk for topp service.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, TerjeA5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018

Dette er andre tur fra Buenos Aires til Stavanger via Amsterdam. Begge turer har vært svært bra, god servis behagelig mannskap. Det blir ofte flyvninger med KLM.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 833alfredd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Beste flyselskap i Europa, etter min mening. Rutenett over hele verden, attraktive reisemål, alltid på tiden. Økonomiklassen er best blant alle flyselskapene i Europa. Veldig positiv opplevelse å fly med KLM!

Reisedato: desember 2018
Takk, Karin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2018

Sammen med en liten gruppe, 6 personer, reiste vi med KLM fra Norge til Peru.
Alle godt fornøyd med både betjening og service, samt opphold på Schiphol, Amsterdam.

Reisedato: september 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Bjørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.