Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nok en tur med Lufthansa ”
Anmeldelse av Lufthansa


Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Reiste Business Class med Lufthansa. Ypperlig service og god mat. Reiste med the Queen of the Sky, Flott cabin med helt nedfellbare seter. Forrett, hovedrett og dessert. God vin og annet drikke om man ønsket. Absolutt å anbefale.

Reisedato: januar 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, 662ronaldb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36 237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 36 237 anmeldelser

Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Dette er et bra flyselskap, jeg flyr kun på ferie så ikke så ofte (ca 5 ganger i året). Men alltid når jeg flyr Lufthansa slår det meg hvor bra de er, alt er i orden, rene fine fly, god service, god info om noe skjer.
De har litt ekstra, jeg er alltid fornøyd når Lufthansa kommer som beste alternativ der jeg skal reise til.

Reisedato: januar 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Valuta for pengene
Takk, eivindm2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

Vi prøver denne gang Lufthansa. Fikk e-post et godt døgn i forveien, og fikk da byttet seter. Hyggelige verter som serverte litt snacks og drikke. Litt kjedelig å måtte kjøre buss ifra flyet landet og inn til selve baggasje båndet.

Reisedato: desember 2018
1  Takk, olejacobt2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Gode seter og bra service. Litt mat inkl. drikke. Prisen var med koffert noe alle flyselskaper burde hatt!! mellomlanding i Frankfurt med litt lange avstander! klaret IKKE å endre sete på avreise fra Oslo kun fra Spania.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, Steinar820
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

3 ting gjorde at Lufthansa ikke får full score.

1. Fult i Loungen. Liten sitteplass.
2. Loungen i Barcelona nektet oss adgang da vi kom for tidlig mente dem. Står ikke noe om dette på nettsiden til Lufthansa.3. Ikke direktefly mellom Oslo og Barcelona.

Ellers var alt kjempebra. ok mat på flyet.

Reisedato: september 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Kim_Ant1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.