“ELENDIG KUNDESERVICE PÅ ALLE MÅTER”
Anmeldelse av Lufthansa

Anmeldt 22. juli 2024

Helt elendig kundeservice, de finner ikke bagasjen til meg og min reisepartner. Personalet på flyplassen bare forsvant når vi spurte om hjelp, der vi sto midt på natten. LUFTHANSA ER VIRKELIG DET DÅRLIGSTE FLYSELSKAPET JEG NOENGANG HAR FLYDD MED! OG I ALL FRAMTID BETALER JEG HELLER DOBBEL PRIS ENN Å REISE MED LUFTHANSA!

Reisedato: juli 2024
Takk, Resort17267504175

Anmeldt 21. mai 2024

Skulle hjem fra Kroatia, men så ble flyet kansellert. Fikk fryktelig dårlig hjelp og feil informasjon av Lufthansa, og ble også skilt fra reisepartneren min. Vrldig kaotisk!! Kommer aldri til å fly med dem igjen.

Reisedato: mai 2024
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Liahona3112
Anmeldt 29. februar 2024

Vi står fast i New Delhi. Maken til elendig system. De finner ikke våre biletter og sender oss rundt så lenge at flyet drar fra oss. 4 personer. Fraskriver seg ansvar og påstår det er vår skyld. 🙈

Reisedato: februar 2024
Takk, Freedom55623037276
Anmeldt 27. februar 2024

Dette er den verste reisen jeg har vært på noensinne, helt ubrukelig selskap. I tillegg til 9 timer senere fremkomst ble også ting stjålet fra bagasjen.

Reisedato: februar 2024
Takk, Ella S
Anmeldt 31. desember 2023

Bagasjen min vart forseinka både på utreise og retur. Det tok to dagar å få henta han første gong og nesten ein heil dag etter returreisa.

Reisedato: desember 2023
Takk, Andrea R