Nye fly og god service ombord, behagelig tur og fikk se mye av Norge fra luften, Dyktige crew ombord så SÅ passasjerene.
489–493 av 28 746 anmeldelser
flott reise,til halve prisen,av andre selskap.Vi kom oss både fram og tilbake. skal vi reise neste gang til USA,så må det bli med Norwegian.
Flyturen var veldig behagelig. Kom raskt inn i flyet. Veldig høflige flyvertinner. God mat.fornøyd reise
Positivt overrasket.
Fløy Bodø-las Palmas-Bodø
Nytt fly begge veier. Wi-fi bare på returen. Dette funket ok. Overraskende bra servicenivå. Ca i rute begge veier tross motvind. Begge veier var det passasjerer som ble dårlige og måtte ha lege og eller hjelp fra personalet. Profesjonelle håndtert. Prismessig var dette også en positiv overraskelse. Vil gå for denne løsningen også ved neste feriereise til Gean Canaria.
Vi var 6 voksne som reiste sammen. Jeg hadde bestilt billetter på nett og benyttet appen til å sjekke inn. Alt fungerte knirkefritt og flyet var i rute. Appen til Norwegien er helt på topp og informasjonen man mottar på SMS/e-post er lett å forstå og gjør flyreisen til en behagelig opplevelse. Vi hadde forhåndsbestilt seteplassering for å kunne sitte sammen og vi hadde valgt å sitte ved nødutgangen slik at vi fikk god benplass.