Fin reise med min sønn på 10 år som er litt redd for å fly. Behagelig service å fin landin gjorde turen lettere for min sønn.
459–463 av 28 419 anmeldelser
Flyene er nye og det var forholdsmessig mye benplass. Dessverre var flyet forsinket, slik at Norwegian ikke klarte å få med kofferten min. Personalet på flyplassen forstå ingenting, og holdt meg tilake på flyplassen i over en time for at jeg skulle vente på kofferten min som ikke var kommet med. Den ble levert om ettermiddagen på døren, men en dag med varme klær i 32 graders varme var rett og slett en tapt feriedag.
Nye fly og god service ombord, behagelig tur og fikk se mye av Norge fra luften, Dyktige crew ombord så SÅ passasjerene.
flott reise,til halve prisen,av andre selskap.Vi kom oss både fram og tilbake. skal vi reise neste gang til USA,så må det bli med Norwegian.
Flyturen var veldig behagelig. Kom raskt inn i flyet. Veldig høflige flyvertinner. God mat.fornøyd reise