Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“bedre en tidligere....”
Anmeldelse av Norwegian


Anmeldt 8. november 2018

Jeg tok Norwegian til og fra London. Tidligere har jeg opplevd noen dårlige holdninger, blikk og huff fra kabinpersonale. Ikke denne gangen. Hyggelig, hjelpsom og med en liten spøk når ting ikke går som det skal, f.eks, kortet til naboen gikk ikke gjennom, flyvert; "dette skjer med meg også" vips, så er dagen reddet for den damen. Samme damen kjøpte magisk Egyptkrem ombord, en på hver flyvning. Jeg var derfor kjapp ute på hjemtur, og flyvert muntert lette og fant en boks med krem hvorpå hun sa; " ta den du så betaler du når jeg kommer nedover gangen" Herlig. Små fine kommentarer, gjør flyvning til en behagelig opplevelse. godt jobba.

Reisedato: november 2018
Takk, Kari Båtstrand M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28 195)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

427431 av 28 195 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Fin reise med min sønn på 10 år som er litt redd for å fly. Behagelig service å fin landin gjorde turen lettere for min sønn.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Psnp1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Flyene er nye og det var forholdsmessig mye benplass. Dessverre var flyet forsinket, slik at Norwegian ikke klarte å få med kofferten min. Personalet på flyplassen forstå ingenting, og holdt meg tilake på flyplassen i over en time for at jeg skulle vente på kofferten min som ikke var kommet med. Den ble levert om ettermiddagen på døren, men en dag med varme klær i 32 graders varme var rett og slett en tapt feriedag.

Reisedato: september 2018
Takk, Claudia B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Nye fly og god service ombord, behagelig tur og fikk se mye av Norge fra luften, Dyktige crew ombord så SÅ passasjerene.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Astrid H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018


flott reise,til halve prisen,av andre selskap.Vi kom oss både fram og tilbake. skal vi reise neste gang til USA,så må det bli med Norwegian.

Reisedato: februar 2018
Takk, saltminegrue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.