Langhelg til London (onsdag til mandag). Rask innsjekk, lite folk, noen ledige seter gjorde kabinen behagelig. Avgang til fastsatt tidspunkt og landing Gatwick før tida! Bagasjen kom raskt på båndet. En flott start på langhelga!
495–499 av 28 818 anmeldelser
Reiste på jobbreise. Flyet var i rute og boarding gikk raskt og effektivt. Jeg hadde sete helt fremme i flyet for å kunne bruke minst mulig tid på av og påstigning. Hadde bare håndbagasje for å slippe å vente på bagasjebåndet. Betjeningen er som alltid hyggelig.
Jeg tok Norwegian til og fra London. Tidligere har jeg opplevd noen dårlige holdninger, blikk og huff fra kabinpersonale. Ikke denne gangen. Hyggelig, hjelpsom og med en liten spøk når ting ikke går som det skal, f.eks, kortet til naboen gikk ikke gjennom, flyvert; "dette skjer med meg også" vips, så er dagen reddet for den damen. Samme damen kjøpte magisk Egyptkrem ombord, en på hver flyvning. Jeg var derfor kjapp ute på hjemtur, og flyvert muntert lette og fant en boks med krem hvorpå hun sa; " ta den du så betaler du når jeg kommer nedover gangen" Herlig. Små fine kommentarer, gjør flyvning til en behagelig opplevelse. godt jobba.
Fin reise med min sønn på 10 år som er litt redd for å fly. Behagelig service å fin landin gjorde turen lettere for min sønn.
Flyene er nye og det var forholdsmessig mye benplass. Dessverre var flyet forsinket, slik at Norwegian ikke klarte å få med kofferten min. Personalet på flyplassen forstå ingenting, og holdt meg tilake på flyplassen i over en time for at jeg skulle vente på kofferten min som ikke var kommet med. Den ble levert om ettermiddagen på døren, men en dag med varme klær i 32 graders varme var rett og slett en tapt feriedag.