Har reist med Norwegian mange ganger og er fornøyd med de, greie priser, grei plass til beina, grei mat og blide flyverter. Kommer garantert til å fly med de igjen.
460–464 av 28 530 anmeldelser
Flydde fra Oslo til Alicante på ferie. Norwegian er et rimelig flyselskap om man bestiller tidlig. Mye bedre en Ryanair, og bedre seter. Litt hyggeligere, og så har dem internett på flyet. Flott personalet.
Vi var 8 som fløy med Norwegian. Det pleier å være bra å fly ned Norwegian, og vi gjør det ofte.
Jeg har bare en ting å utsette - maten. Jeg valgte varmretten til 80 kroner, som ble kalt kyllingbryst.
Joda, det var kyllingbryst der -mikroskopisk!
Retten fylte den ene høltanna - så vidt.
80 kroner for en teskje mat er for drøyt.
Men - tar du med matpakke hjemmefra, Jan Norwegian anbefales.
OK seteplass. Enkel, men OK mattilbud. Dyktige og flinke flyverter. God informasjon fra cockpit, men som vanlig dårlige høyttalere! Flyreisen holdt ruteplanen, faktisk kortere på hjemreise grunnet medvind.
Nye fly, valuta for pengene, alt var helt greit. Grei sete plass. noe dårlig utvalg av filmer.
maten som ble servert fra New York var ikke verdt pengene !!