Har hørt veldig mye om Norwegian både pluss og minus men min opplevelse var helt grei. Nå virker det som de streiker hver ferie men nå utenfor ferien så var det ikke noe problem.
472–476 av 28 775 anmeldelser
Vi fløy Premium til Bangkok. Innsjekk var en dårlig start. To veldig lite hjelpsomme personer, som var mer interessert i å kreve penger for overvekt, pga detaljer, enn å hjelpe oss. Vi kunne ha 40kg hver, pluss hånd bagasje. Og hadde med totalt 44kg. 36kg mindre enn tillatt. Men siden den ene kofferten veide 24kg, ville de kreve 4kg overvekt.
Etter å ha diskutert lenge om hvor dumt dette var, uten å komme til enighet, sier jeg at jeg tar ut 4kg, og legger i håndbagasjen. Da først sier personen at det trenger jeg ikke. Jeg kan bare sjekke inn håndbagasjen, så er det ingen problem. Bare det var to kolli, gjorde det ikke noe at den ene veide 24kg. Idiotisk! Skjerp dere!
Men Premium setene var veldig gode og innholdet på skjermen var bra. Øretelefonene var derimot fryktelig dårlige. Faktisk det verste jeg har hørt. På grensen til skandaløst. Glad jeg hadde med mine Bose QC-35. Ellers ville det blitt katastrofe. Betjeningen på denne flyvningen var bra.
Verre var det på vei hjem. Da fløy vi økonomi. Pakket selvfølgelig koffertene litt annerledes, så vi skulle slippe å flisespikke med en thai, på dårlig engelsk. Plassene var som forventet. Litt i snaueste laget for en så lang flygning. Men det aller verste var besetningen. Beskjedene som ble gitt var så og si totalt uforståelig. Selv med mine Bose QC-35. Det var altså ikke lyden som var dårlig. Thai besetning, hvor engelsk kunnskapene var så utrolig dårlig, at de kunne like gjerne holdt kjeft. De tok heller ikke runden for å få folk til å rette opp stolryggen, før takeoff og landing. Noe jeg aldri har opplevd før.
Maten var også for dårlig. En vassen varmrett og et lite glass med drikke. Frokosten var en knallhard liten bolle, med litt pålegg, og nok et lite glass med drikke. Man har tross alt betalt for mat/drikke, og da MÅ man kunne forvente bedre. Så får det heller være greit at man må betale for annen mat og drikke underveis.
Alt i alt var inntrykket av reisen dårligere enn forventet. Tidligere har vi bare brukt Thai, og trur nok at vi kommer til å fortsette med det. Hadde håpet Norwegian skulle levere bedre, men det er tydeligvis forskjell på service innstillingen. Prismessig ligger de ganske likt, og således vinner Thai lett.
Kjøpte en normal flybillet. Fikk plass 22D der var det svært trangt. Virker som om det er større plass på seteraden foran og bak.
Service var masete!
Grei check-in og boarding på Gardermoen. Støyete tur nedover. Tidkrevende ankomst Marrakech.
Turen forløp greit, foruten støende fly på tur nedover.
Ved ankomst Marrakech ventet en 2-3 timers lang prosess med registrering landet, og byen. Laange køer frem til passkontroll. Du verden å lang tid det går an å registrere ankomst, og sjekke passe.
Mulig Norwegian kunne bidratt litt i forkant av landing, i form av utdeling og hjelp utfylling skjema for innreise Marokko.
Da dette også gjentok seg ved utreise, vurderer man annet reisemål, til tross for ellers hyggelig opphold. Alternativt lengre opphold. 5-6 timers opphold på flyplassen i Marrakech burde vært redusert betraktelig.
Flyet hadde tekniske problemer. Første gang har vært med på slikt.
Savnet info og en mere ærlig tilbakemelding på hva som egentlig tid. ikke bare flytte og flytt tid.
Heldigvis slapp de oss ikke på flyet.