Helt grei flyvning. Ingen forsinkelser. Hyggelig cabinansatte. Rimelig god plass for beina. Kanskje litt snevert utvalg på salgsvogna.
464–468 av 28 824 anmeldelser
Fløy Norwegian Tur-retur Budapest i forbindelse med helgetur . Flyet var i rute -
hyggelig betjening - og kom både frem og tilbake i god behold.
Det eneste man kan kikke på er at det er litt lite utvalg på mat - ofte tomt på returen
og at det ikke finnes noe tepper å låne. Vi satt ved nødutgang - og der er det ofte
litt kaldere ved døren - men ingen tepper vi kunne låne for å gjøre flyturen litt mer behagelig.
Fly planet Dreamliner var en meget positiv opplevelse, stor, mye folk ombord men det
merkets ikke, servicen meget bra , enkelt at bestille og gjøre nye innkjøp ettersom
alt bestille på skjermen foran deg.
Må innrømme at det var en nedtur å reise med Premium billett til Krabi. Ok, seter og benplass var greit. Men etter en middels middag med middels vin ville vi ha en liten drink. Greit nok at det var inkludert under hele reisen, men da vi ba om noe snack så måtte vi betale for dette. Uhørt at disse dyre billettene ikke inneholdt en pose nøtter eller lignende. På hjemturen hadde Norwegian i tillegg kuttet på drinkene også. Middagen var igjen middels og det samme var vinen. Men som sagt så måtte vi betale både for snacks og drinker på hjemreisen. Når man betaler 3 ganger så mye for billettene ville jeg tro at servicen var noe bedre. Har reist både business og 1.class med andre flyselskap og der er milevis forskjell. Men noe dyrere. Kommer nok til å bruke Norwegian igjen men ikke på deres Premium klasse. Det var ikke verdt pengene. Skuffende. Og noen Priority innsjekking/ombordstigning fantes ikke i Krabi. Der kom vi som hadde disse billetten nesten sist om bord siden vi sto ved en annen gate like ved og trodde det oppgitte gate nummeret oppgitt var til oss.
Greie priser, enkel booking og hyggelig betjening.
Fikk god oppfølging og det er veldig greit å få info om flyvningene på SMS