“Tingene fungerer som det skal. Har erfaring fra bransjen.”
Anmeldelse av Norwegian

Anmeldt 18. desember 2018

Blir mottatt på en høflig måte, i kabinen har de god kontroll på en høflig måte, godt utvalg med servering, jevnlig informasjon, informasjon fra cocpit.

Reisedato: mars 2018
1  Takk, Arne Gerrit H

Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Har et langdistanseforhold og reiser med Norwegian min. en gang i mnd. Lave priser og god service gjør at jeg fortsetter å velger Norwegian hver gang vi reiser.

• Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, juliedybdahl
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

God plass til beina. Hyggelig kabinpersonal. Helt grei flymat, både varmt og kaldt, ferske rundstykker servert i to runder.

Takk, MonaSylvi
Anmeldt 18. desember 2018

Chartertur til Tenerife. Flyene er for små til slike lange turer. Servicen er god og de gjør sitt beste de som jobber her, Trangt. Og det som irriterer flere, er at personer på 1.60 opptar de setene som har best plass. Maten er heller ikke noe å skryte av. Bra på tur ned, men kald på tur hjem. Men tross alt, neste år er vi på tur igjen..

Reisedato: november 2018
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Bjørn Arvid M
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Super service, billig tur, presis flyavgang. Hjelpsom og flyvert med masse humor og godt humør. Bare å bestille folkens!

2  Takk, lisebjorn