Blir mottatt på en høflig måte, i kabinen har de god kontroll på en høflig måte, godt utvalg med servering, jevnlig informasjon, informasjon fra cocpit.
444–448 av 28 802 anmeldelser
Har et langdistanseforhold og reiser med Norwegian min. en gang i mnd. Lave priser og god service gjør at jeg fortsetter å velger Norwegian hver gang vi reiser.
God plass til beina. Hyggelig kabinpersonal. Helt grei flymat, både varmt og kaldt, ferske rundstykker servert i to runder.
Chartertur til Tenerife. Flyene er for små til slike lange turer. Servicen er god og de gjør sitt beste de som jobber her, Trangt. Og det som irriterer flere, er at personer på 1.60 opptar de setene som har best plass. Maten er heller ikke noe å skryte av. Bra på tur ned, men kald på tur hjem. Men tross alt, neste år er vi på tur igjen..
Super service, billig tur, presis flyavgang. Hjelpsom og flyvert med masse humor og godt humør. Bare å bestille folkens!