“Direkteflyvning Oslo til Tel Aviv”
Anmeldelse av Norwegian

Anmeldt 19. desember 2018

Hurtig direkterute Oslo til Tel Aviv november 2018. Komfortable sitteplasser. Prisen denne gang var rimelig - mer som et introduksjonstilbud. Grei innsjekking og utsjekking. Jeg håper rutetilbudet vil opprettholdes.

Reisedato: november 2018
Takk, 746arvids

Anmeldt 18. desember 2018

Hyggelig og proff betjening på flyet . Norwegian har nye og flotte fly. Det var så dom så med servering. På en slik kort tur har vi ingen stort behov for å spise , så del ble kun en lett servering.

Reisedato: mai 2018
1  Takk, thorbj_rnh2015
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Vi pleier å fly Ryanair på denne strekningen men denne gang passet det best med tidene til Norwegian.
Flott service. Punktlig. Fine fly.
Jeg reiser gjerne igjen med Norwegian igjen.
Det skrives mye negativt om Norwegian. Jeg har aldri opplevd forsinkelser eller andre negativt om Norwegian.
Anbefales.

Reisedato: desember 2018
Takk, Geiros68
Anmeldt 18. desember 2018

Alltid god plass.Både til føtter og handbagasje.
God mat.Koselig kabinpersonell.Som regel er der nyere fly
på charter.

Reisedato: desember 2018
Takk, 260inge
Anmeldt 18. desember 2018

Kommer til og fra destinasjoner på en punktlig og bra måte. Har reist en del med Norwegian og vill anbefale selskapet på det varmeste .

Reisedato: september 2018
Takk, janegilgronberg