“Komfortabel reise til New York”
Anmeldelse av Norwegian

Anmeldt 23. desember 2018

Meget komfortable seter, skjerm på stolsete hvor du kunne bestille mat og drikkevarer.
Fra skjermen kunne du også tenne/slukke lese- lys, velge film du ville se, (bra utvalg)
På skjermen kunne du også følg flyruta, samt se trailers fra flere byer i Europa og USA.
Behagelig flight til NY.

• Renslighet
    • Mat og drikke
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, KariJ261

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Norwegians rute hver lørdag fra Oslo til Agadir i Marokko er et kjærkomment tilbud i vintermånedene. Det er god service og hyggelig kabinpersonale, noe som gjør den fem timer lange flyreisen til en hyggelig opplevelse. Når en ankommer terminalen i Agadir fyller en ut et dokument og går gjennom passkontrollen.. På utsiden venter drosjene som tar deg inn til sentrum, ditt hotell for 220 mad. Turen tar ca 20 - 30 minutter.

• Kundeservice
Takk, reidunb2018
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Dette flyselskapet leverer hver gang,kjempe hyggelige flyverter,flyvertinner.Prisene er lave,flyene er nye. Om dere planlegger neste tur,bruk dette selskapet neste gang.

Takk, Jarle C K
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Når jeg reiser med Norwegian så føler jeg meg trygg! Alt går veldig greit med innsjekk og god service under flyreisen!

Takk, MiaI104
Anmeldt 19. desember 2018

Hurtig direkterute Oslo til Tel Aviv november 2018. Komfortable sitteplasser. Prisen denne gang var rimelig - mer som et introduksjonstilbud. Grei innsjekking og utsjekking. Jeg håper rutetilbudet vil opprettholdes.

Reisedato: november 2018
    • Kundeservice