Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende atter en gang ”
Anmeldelse av Norwegian


Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Etter å flydd med SAS de senere år etter en dårlig opplevelse med Norwegian for noen år siden, valgte jeg og et par venninner å gi Norwegian en ny sjans.
Dårlig opplevelse fra start til slutt.
Bestilte ved en feiltakelse bagasje på utreise ( skulle vært på hjemreisen) og kontaktet de umiddelbart. Skulle tro jeg snakket med en robot som gjentok seg selv. Var ikke snakk om å bytte til hjemreisen. Ombord i flyet var flyvertinnene svært lite interessert i å utøve service. Toalettene var skikkelige skitne, og ved ankomst i USA blir vi ventende 1 time, med gjentakende beskjed om at snart får vi legge til.
Bagasjen veies på grammene, du må kjøpe tepper, vann og i det hele tatt alt.
Maten er heller ikke verdt pengene.
Kvier meg for å bruke Norwegian igjen, så sannsynligheten for det er minimal.
Anbefales ikke i det hele tatt, og ønsker helst ikke benytte Norwegian igjen.
Her har de mye å gå på.

Reisedato: januar 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
3  Takk, monicabellucci123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28 169)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

338342 av 28 169 anmeldelser

Anmeldt 27. januar 2019

Turen gikk helt etter planen. Ingen forsinkelser. Hadde bestilt seter ved nødutgang og hadde god plass. Deilig mat. Utfordringen er at de går tom hver gang for enkelte retter.

Reisedato: januar 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 594turidl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Hadde nylig en grei og flott tur fra Bergen til Trondheim med kveldsfly. Alt gikk etter oppsatt rute og presisjonen var på topp. Men hvor var kabinpersonalet? Etter nødvendig intro, ble gardina foran trekt igjen og bak der satt personalet, supplert med stewardene fra bakerste del av kabinen. Under den en times lange flyturen gikk en fra personalet gjennom kabinen kun en gang!! Ingen tilbud om kaffe eller noe å bite i! Dette var alt for dårlig!!!

Reisedato: januar 2019
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2019

Grei flytur med Norwegian, du får den servicen du betaler for. Ellers hyggelig crew. Som vanlig liten plass mellom setene.

Reisedato: desember 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, Per L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Fremdeles litt trangt men bedre en før.
Underholdningen kunne vært bedre, støtta utvalg og mere variert.
Tror premium plass er verdt pengene sine.
Maten er grei men rundstykke vi fikk før landing kunne vært betraktelig bedre.
Anbefales uansett.

Reisedato: januar 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, JI N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.