Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp service og komfortabelt”
Anmeldelse av Norwegian


Anmeldt 8. februar 2019 via mobile enheter

En nydelig flyreise . Komfortabel og full av servicebok oppvarting . Kommer helt sikkert å gjenta dette . Flyturen på 7 timer virket mye kortere

Reisedato: februar 2019
Takk, Torbjørn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28 172)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

332336 av 28 172 anmeldelser

Anmeldt 8. februar 2019

Flyr alltid Premium med Norwegian på langdistanse grunnet komfort, service og den lave prisen kontra økonomi klassen. Da får du også en ekstra koffert noe som kan være flott for enkelte på lengre utenlandsopphold. Flott og effektiv innsjekk, hærlig service om bord, også innenriks. Flyr Norwegian innenriks grunnet mye bedre sete plass og seter fremfor SAS. Men et lite tips: Bestiller du til Bangkok, sjekk før avreise at billetten ikke er endret til Krabi. Endring har skjedd med 2 reisefølger i min famile de siste mnd. Dårlig oppdatering på stor endring i flyplass( 12 timer med taxi unna) Men vil si at jeg velger Norwegian også på neste tur da min totalopplevelse er super.

Reisedato: desember 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, LenaLena3553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019

Det dumme med Norwegian er at de på flyturer hjem ikke har nok mat og drikke. Det skjedde denne gangen også. Bra å ha med ekstra niste selv.
Turen gikk raskere enn planlagt og det ble en fin, jevn tur.

Reisedato: februar 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 849ingerr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Betjeningen bruker utrolig lang tid og bruker sin tid til å snakke med andre kollegaer om irrelevant saker. Dette medfører til at kunden må stresse og løpe i resten av turen. Selv om vi kom til flyplassen 3 timer før så kom ikke desk nummer på informasjonsskjermen før det var 1.5timer igjen til flyen. Alt i alt var hele turen stress og negativ opplevelse.

Reisedato: februar 2019
Takk, Mirfat O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2019

Noe av det som irriterer meg med Norwegian er måten de behandler bagasjen på. På de fire siste flygingene med Norwegian har jeg fått ødelagt 4 kofferter. Man ser tydelig fotavtrykk på koffertene. Jeg reiser mye og forundrer meg over at dette bare skjer når jeg flyr med Norwegian. På denne turen var den en overstadig beruset dame som holdt spetakkel hele veien og det forundrer meg at hun i løpet av turen da får kjøpe 4 flasker vin som hun drikker + det hun selv hadde med, det ble etter hvert svært ubehagelig for oss som satt rundt. Hadde også vært en idè å sende de kvinnelige flyvertinnene på et smilkurs, de er altså så sure. Tror dessverre ikke dette selskapet kan bli bedre, de setter ikke service først, her snakker vi kun penger.

Reisedato: januar 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.