“Nye fly”
Anmeldelse av Norwegian

Anmeldt 14. juni 2023

Passe nye fly med greie benplass og bra komfort. Servicen er som forventet, det er lavpris-selskap, men allikevel servicen er bedre enn andre selskaper.

• Setekomfort
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 86jonasberg

Anmeldt 27. mai 2023

Jeg har nå i 1 UKE forsøkt å endre hjemreisen. Hver gang jeg forsøker å gjøre dette fra app og nettleser (ulike) så får jeg feilmelding. Når jeg snakker med kundesenteret får jeg alltid beskjed om at dette vil være fikset snart... Og de ber meg om å prøve igjen senere. Det fungerer fortsatt ikke, og når jeg ber dem om å bare fikse det, så får jeg beskjed om det vil koste ekstra.

Makan til dårlig service har jeg faktisk aldri vært med på før. Snakk om å være lite hjelp villig. Så her fungerer hverken tiltenkt løsning eller kundeservice.

Det handler ikke om summen på endringen, men prinsippet i det som heter Kundeservice!

1  Takk, Lazyfold
Anmeldt 19. mai 2023

Jeg liker vanligvis flymat, noe som de fleste ikke gjør. Men denne lasagnen var noe av det verste jeg har fått servert noen gang. Var bare en saus av et gult belegg. Veldig kvalmende. Kosta 120 kr, måtte kaste det meste. I tillegg stod det begge veier på Norwegian flyet at det skulle være WiFi om bord men det var det ikke. På vei bort var det et wifi nett men det fungerte ikke og på vei tilbake var det ingen wifi i det heletatt.
Er det mulig å få noe dårligere kvalitet?? Og mange tusen kr dyrere for flybilletter enn før også.

1  Takk, S490WCmariaa
Anmeldt 16. april 2023

Sitter i skrivende stund på Flesland, 15 minutter etter at flyet mitt til Oslo har gått. Jeg ankom flyplassen 45 minutter før flyet skulle gå, og forsøkte da å sjekke inn for å få tak i reisedokumenter/billett for å gå gjennom sikkerhetskontrollen, men fikk ikke sjekke inn. Jeg hørte med noen fra Norwegian i bagasjeinnlevering om det var mulig å printe ut reisedokumentet mitt, da var det 35 minutter til flyet skulle gå.

Fikk beskjed om at de allerede hadde begynt boarding, og at gaten var stengt, så jeg ble nødt til å bruke nesten 3000 kr for å kunne ta et fly tre timer senere. Ifølge Norwegian selv, stenger innsjekk 30 minutter før avgang, og boarding stenger 20 minutter før avgang. Likevel slapp jeg ikke inn i verken innsjekk eller sikkerhetskontroll, selv om jeg hadde 15 minutter igjen å sjekke inn på. Men fordi de tydeligvis hadde startet boarding tidligere enn planlagt, så går det utover meg og lommeboka.

Er så forbanna, og skjønner ikke hvordan Norwegian kan behandle passasjerene sine på denne måten. Når jeg går på neste Norwegian-avgang mot Oslo om tre timer, så blir det siste gang jeg flyr med dette selskapet. Legger ved bilde av hva de skriver på sin egen nettside angående boarding og innsjekk. Dette er så dårlig, Norwegian. Takk for alt, og takk for ingenting.

Mvh Elias

Reisedato: april 2023
1  Takk, 604eliasv
Anmeldt 30. mars 2023

Jeg flyr veldig sjelden. Så meg lei av de stadige epostene fra Norwegian reward, og gikk innpå for å melde meg av. Jeg måtte igjennom 15-20 trinn, med flere klikk per type nyhetsbrev, det var ingen knapp for å skru av alle. Da jeg kom til bunns fant jeg en knapp, "skru på alle eposter", så den veien går det! Dette er et hån mot folks tid, og hadde det vært null prosent sjans for at jeg måtte fly med dere igjen så hadde jeg bare blokkert epostadressen deres.

Reisedato: desember 2022
1  Takk, tormagnust