Flyet fra Oslo til Molde ankom Molde by, men avbrøt landingen grunnet litt tåke. Ellers fin sol. Returnerte til Oslo istedenfor Kristiansund eller Ålesund som er like i nærheten. Piloten gjorde kun ett forsøk, og venner kunne fortelle at tåken var borte like etter. Frustrerende.
Turen på tre dager var ment for å besøke mine eldrene foreldre, ble da utsatt en dag for ombooking samme dag var "umulig".
Jeg ønsket å booke om hjemturen en dag senere for å sørge for at jeg fikk samme antall dager, men det var for mye forlangt. Kundeservice kunne kun booke meg om til en pris som var tilnærmet lik prisen flyet den veien (~900 kroner), på tross av at jeg ønsket fly hjem på en mindre populær dag og var fleksibel på tidspunkt (ombooke fra søndag til mandag).
Ikke at det gjorde meg noe, men i håp om at iallfall en person velger å unngå Norwegian pga min anmeldelse, opplyser jeg at kundeservice er på engelsk med personer som ikke har det som morsmål.
Søppelservice. Vil fremover unngå dem når jeg kan, da service er noe jeg verdsetter høyt.