Bestilte biletter på forhånd flere uker før avreisedagen, men ble plassert på standby og mistet reservert seteplass som eg betalte ekstra for og ble plassert langt vekk fra familien. 👎
4–8 av 28 733 anmeldelser
Jeg bestilte spesiel service for niesen min som er 11 år gammel, og skulle reise alene for førrste gang til Amsterdam for å gjenforenes med sin mor. Norwegian tok ombording kl. 19.06, flyet skulle gå kl. 19.00 og ankomst skulle være kl. 21.00. De hold passasjerene ombord 2,5 timer, uten å sende varsel på sms, oppdatere Norwegian webside, Avinor Oslo Gardermoen webside oppdatert heller og søsteren min fikk ikke riktig informasjon om hvorfor flyet var forsinket og fortsatt på rullebanen. Dette er uakseptabelt! Det minste de skulle ha gjort er å holde sin webside oppdatert, og det samme Avinor i Oslo. Vi betalte et ekstra beløp for denne tjenesten, og vi snakker om et barn, som var alene, og moren og meg tante var ekstremt engstelig i nesten 3 timer! Jeg anbefaler ikke denne tjeneste! I hvertfall at barn må ikke reise alene med Norwegian!!!
Flyet var forferdelig skittent og bar preg av lite renhold. Setene og lommene var fulle av skit. Da vi landet var i tillett den ene kofferten (solid sak) knust. Etter å ha rapportert skaden skjedde det ingenting, og da jeg klaget på inaktiviteten fikk jeg til svar at klagetiden var utløpt. Morsomt triks. Kanskje til og med lovmessig riktig, men oppleves som skittent spill. SAS neste.
Har kjøpt billett med bagasje inkludert og ikke sjekket den inn. Jeg ble sagt at håndbagasjen må sjekkes inn. I tillegg betalte jeg 396 NOK for noe jeg hadde betalt for.
Hei. Vi reiste med TUI, og brukte Norwegian som fly. Vi skulle fly ut 22.15, men har gått igjennom boarding og venter i 30 minutt i en varm gang uten noen informasjon.