“Fly kansellert rett før adgang, ingen svar på kundeservice.”
Anmeldelse av Norwegian

Anmeldt 3 uker siden

Fly kansellert 15 minutter før adgang, fikk ingen andre fly jeg kunne ta så hele reisen ble avlyst. Har rett på kompensasjons og har sendt inn krav for over 1mnd siden men de har ennå ikke svart. Veldig dårlig at norwegian ikke gidder å svare på slike henvendelser, jeg vet at de har kapasitet til å svare, og hvis jeg sender epost/ åpner case, om andre ting får man svar mye fortere, men her velger de å nedprioritere slike caser. Kommer ikke til å velge Norwegian igjen når dette er servicen man får.

Reisedato: juli 2024
1  Takk, Dream25806969576

Anmeldt 4 uker siden

Jeg vil advare alle om å velge Norwegian, spesielt hvis du reiser med små barn. Vår siste opplevelse med dem var sjokkerende og uakseptabel på flere måter.

Den 31. august 2024 fløy vi med DY1275 fra Antalya til Stavanger. Som vanlig var flyet forsinket – det samme skjedde på utreisen, og dette er dessverre typisk for Norwegian. Jeg kan knapt huske en eneste flytur med dem som ikke har vært forsinket. Dette er tydeligvis standard hos dem, og de tar seg ikke engang bryet med å informere passasjerene skikkelig.

Men det som er enda verre var en episode på flyet som traumatiserte vår fire år gamle sønn. En mannlig flyvert prøvde plutselig å ta tak i barnet vårt, som nettopp hadde våknet, og prøvde å irettesette han og snakket aggressivt og stygt til han fordi han ikke hadde satt på setebeltet raskt nok. Dette skjedde bare få minutter etter at beskjeden om setebeltene ble gitt – voksne hadde knapt rukket å feste sine egne belter. Flyverten oppførte seg aggressivt og hensynsløst, noe som gjorde sønnen vår redd og begynte å gråte. Selv etter vi kom hjem har han nevnt episoden, noe som tyder på at det hadde en dyp effekt på han.

Når vi kontaktet Norwegian om hendelsen, fikk vi kun et standardisert svar som tydelig viste hvor lite de bryr seg og hvor lite alvorlig de tar denne saken.

Det er uakseptabelt at Norwegian tillater slike ansatte, og vi mistenker sterkt at flyvertens oppførsel var preget av rasisme. Han spurte unødvendig om barnet vårt snakket norsk eller engelsk, til tross for at han visste at vi allerede hadde snakket norsk (vi hadde nemlig samtaler med han på flytende norsk før den episoden fant sted). Det er åpenbart at dette spilte en rolle i den respektløse og uprofesjonelle måten han behandlet sønnen vår på.

Denne opplevelsen har vært ødeleggende for vår familie. Norwegian bryr seg tydeligvis ikke om sine kunder, og vi kommer aldri til å bruke dem igjen. Hvis du vil unngå forsinkelser, dårlig service og risikoen for å bli behandlet på samme uakseptable måte, anbefaler jeg at du styrer unna Norwegian for enhver pris.

Takk, GlobeTrotting402277
Anmeldt 4 uker siden

Det er på ingen måte hyggelig å fly med Norwegian dessverre, ofte forsinket, vonde seter og mindre hyggelige flyvertinner! Blir helt klart et annet selskap neste gang uansett pris!

Takk, Monica S
Anmeldt 8. august 2024

Bestilte biletter på forhånd flere uker før avreisedagen, men ble plassert på standby og mistet reservert seteplass som eg betalte ekstra for og ble plassert langt vekk fra familien. 👎

Takk, Mellowtine
Anmeldt 9. juli 2024

Jeg bestilte spesiel service for niesen min som er 11 år gammel, og skulle reise alene for førrste gang til Amsterdam for å gjenforenes med sin mor. Norwegian tok ombording kl. 19.06, flyet skulle gå kl. 19.00 og ankomst skulle være kl. 21.00. De hold passasjerene ombord 2,5 timer, uten å sende varsel på sms, oppdatere Norwegian webside, Avinor Oslo Gardermoen webside oppdatert heller og søsteren min fikk ikke riktig informasjon om hvorfor flyet var forsinket og fortsatt på rullebanen. Dette er uakseptabelt! Det minste de skulle ha gjort er å holde sin webside oppdatert, og det samme Avinor i Oslo. Vi betalte et ekstra beløp for denne tjenesten, og vi snakker om et barn, som var alene, og moren og meg tante var ekstremt engstelig i nesten 3 timer! Jeg anbefaler ikke denne tjeneste! I hvertfall at barn må ikke reise alene med Norwegian!!!

Reisedato: juli 2024
1  Takk, Xaviera S