“Bare ikke fly med Norwegian”
Anmeldelse av Norwegian

Anmeldt 5 uker siden

To av koffertene ble helt ødelagt. Begge mista et av hjula. Det er nesten ingen plass til beina, den grønne «Autentiske»curryen var en fryst liten boks med mat.

Takk, Solan L

Anmeldt 8. januar 2025

Hater Norwegian. For en stund tilbake fikk jeg en ødelagt bagasje, men fikk heldigvis refusjon. Dy624 forsinket fly i over tre timer og mistet bagasje! Tull og tøys. Har ennå ikke fått noe info om min bagasje. Hadde ikke anbefalt Norwegian til noen som helst. Boikott Norwegian.

Takk, Blerina M
Anmeldt 7. januar 2025

Søppelselskap. Bare legge ned hele greien. 0 stjerner. 🗑️ 🚮🗑️🚮🗑️🚮🗑️🚮🗑️🚮 asdfghjkløæzxcvbnmqeertyuiopå

Takk, Voyage00811803495
Anmeldt 26. desember 2024

Jeg ankom innsjekkingen ett minutt for sent og ble nektet å sjekke inn, selv om det var mulig å rekke flyet. Personalet var ufleksible og lite hjelpsomme, noe som gjorde situasjonen mye verre. Dårlig kundebehandling som dette gjør at jeg ikke vil anbefale dette flyselskapet
( NORWEGIEN) til noen.

Reisedato: desember 2024
Takk, Fatima R
Anmeldt 6. desember 2024

Dårlig kundeservice, Dårlig behandling , dessverre men nivå er veldig lavt. Fly er nesten alltid seint. Norwegian air gikk veldig dårlig i det siste med prisen og service

Reisedato: oktober 2024
Takk, laila e