Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt dårlig å ikke kunne velge flysete”
Anmeldelse av Qatar Airways


Anmeldt 15. januar 2019

Helt ok litt treg med servering,ellers ett gjennomsnitt fly selskap,vurder flere flyvninger i ettertid

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Geir F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31 356)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 31 356 anmeldelser

Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Reiste fra Kristiansand til Oslo, ventet 2 timer, så videre til Doha med det beste flyselskapet. Flott service, og god mat, selv om vi reiste på økonomi klasse. Samme rute hjemover, etter 5 flotte dager i Doha, Qatar.

Reisedato: april 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, andersensteinar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Rask innsjekking. Fint med 30 kilo bagasje. God service ombord. Alle fly i rute. 3-3-3 setekonfigurasjon Oslo-Doha. God benplass og bra utvalg av filmer. Videre 3-4-3 setekonfigurasjon; litt trangere, men helt ok.På returen var utvalget på frokost utsolgt.
Anbefaler absolutt Qatar Airways!

Smooth check-in. All flights on time. Good service onboard. Plenty of films to choose from. A good choice !

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, elinnybergf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018

God flyopplevelse i flott flykabin. Hjelpsomt og hyggelig personale, nesten litt i overkant hjelpsomme.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, RHRaekken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Har reist flere ganger med dette selskapet tur-retur Oslo-Auckland.
Flyturen fra Oslo til Doha tar ca 6 timer. Qatar sin Lounge i Doha er bra, rolig og fint miljø.
Flyturen fra Doha til Auckland er lang, rundt 16 timer sørover og 17 timer tilbake til Doha. På grunn av det lange strekket velger vi å reise business, Qatar har så langt de beste prisene i denne klassen.
Service ombord på flyet er av høy klasse. Vi kan bestille mat og spise akkurat når det passer oss. Godt tilbud av filmer og underholdning. Når vi vil sove hjelper betjeningen med å gjøre om sete til en seng, ekstra madrass hører med her.

Reisedato: februar 2018
Takk, Stepz_01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.