Koster 550kr ekstra om man ikke sjekker inn før 2 timer før avgang. Om flyet blir kansellert eller forsinket gjør selskapet alt de kan for å slippe unna å gi ut kompensasjoner.
6–10 av 93 605 anmeldelser
Har hus i Abruzzo og planla å teste ut Ryanair på returen til Norge da de er et av svært få selskaper som flyr til/fra Pescara. Det ble med ett ikke gjennomført forsøk, og vi må dessverre fortsette å bruke flyplassen i Roma. På bestillingsiden til Ryanair fremkommer det at de er fleksible og at man kan endre billetten nesten helt opp til avgang. At dette utløser et gebyr som er langt høyere enn billettprisen får man først beskjed om dersom man setter seg inn i detaljene i vilkårene, eller kommer i den uheldige situasjonen at man må endre billetten. Forstår nå hvorfor Ryanair har så ellendig rykte. Selskapet legger tydeligvis vekt på å lure kundene sine mest mulig. Ellendig!
Forferdelig selskap, måtte betale 1500 fordi har ikke skrev ut bilettene, jeg hadde alt på mobilen, og de har søkt og sett at jeg innsjekket og er i systemet men måtte ha det på papir, grusomt å betale for ingenting, skal aldri anbefale dette flyselskape til noen.
Grusomt selskap. Skal aldri fly med de igjen. Sto på billetten min at jeg har 10kg bagasje. Det gikk fint en vei, men på vei tilbake så fikk jeg beskjed at jeg måtte betale 500kr for bagasje. Prøvde og vise at det sto på billetten, men ho så ikke en gang og krevde betalt men nektet og gi meg kvittering.
Vi flyr med Ryanair så ofte vi kan. Vi setter pris på at flyene går når de skal, svært sjelden forsinket. Effektivt og raskt. Bra mat sammenlignet med andre vi flyr med.