Helt grei flytur. I skarp rute begge veier. Landet en halv time før tid på retur til Tromsø. Dårlig flymat på retur til Tromsø.
243–247 av 10 985 anmeldelser
På en oppsatt rute fra London til Bergen fikk jeg booket om til en mer gunstig rute med tidligere ankomst Bergen. Sas personell på Heathrow var svært behjelpelig på forespørsel med endringen
SAS har en god standard. Du kan kjøpe mat for en ok pris. Kaffe og te er gratis. Rene og fine fly og hyggelig betjening.
Morgenfly. Mat bestilt på forhånd ble raskt levert. God service ift både mat og drikke. Behagelig tur!
Vi pleier stort sett å reise med GO, - men denne gangen reiste vi for poeng og da ble det PLUS. Og det var jammen stor forskjell. Det blir et regnestykke hva som lønner seg fremover, for det ga mersmak å reise med PLUS! Først ved innsjekkingen - først i køen. Så den kjedelige ventetiden - men her ble vi vist til Loungen - med nydelig mat og drikke. Så gå om bord på flyet - først inn. Så på flyet: GOURMET mat - kjempelekkert! Så vente på bagasjen i Oslo, FØRST på båndet. Tusen takk for en fin tur.