“Høstferie”
Anmeldelse av SAS

Anmeldt 6. november 2018

Lettvint å sjekke inn helt frem, det var mellomlanding i Købehavn . Flyet fra Malaga var ca 40 minutter forsinket. Det gikk tross alt bra selv om det var 5 minutter til bording på neste fly da vi gikk av flyet i fra Malaga . Vi var heldige at det ikke var langt å gå. Det var forsinkelse med avgang i fra Købehavn til Tromsø , dette skjedde da alle var kommet på flyer ca 45 minutter. Kjedelig med forsinkelser men denne gangen ble vi ikke plaget / berørt av dette. Det eneste som var dumt var at det gikk utrulig seint innen vi fikk koffertene våre i Tromsø.

Takk, Anniken Y

Anmeldt 1. november 2018

Grei flytur. Holdt ruten. Hadde plass ved nødutgangen, derfor god beinplass.

Toalettene var stengt grunnet teknisk feil. Det er plagsom på en 4 timer lang tur. Dette var første tur om morgenen. Forunderlig at det ikke hadde blitt rettet i løpet av natten.

Takk, ksc69
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Fløy SAS t/r Longyearbyen på Svalbard. Flyr fra innenlands på Gardermoen og må derfor ut i Tromsø for å gå gjennom passkontrollen. Tilbake må innsjekking av bagasje gjøres både på Svalbard og i Tromsø. Drikke kjøpt på Svalbard må kastes da det ikke kan tas gjennom sikkerhetskontrollen i Tromsø. Bagasje må ut av flyet i Tromsø og sjekkes inn på nytt i Tromsø. Tungvint og dårlig tid.
Anbefaler derfor Norwegian sin direkte rute til Longyearbyen!

Takk, LaDurr
Anmeldt 24. oktober 2018

Helt grei flytur. I skarp rute begge veier. Landet en halv time før tid på retur til Tromsø. Dårlig flymat på retur til Tromsø.

1  Takk, Helge J
Anmeldt 23. oktober 2018

På en oppsatt rute fra London til Bergen fikk jeg booket om til en mer gunstig rute med tidligere ankomst Bergen. Sas personell på Heathrow var svært behjelpelig på forespørsel med endringen

Takk, Culture294828