Helgetur til Bodø. Flyet lettet i rute. Under flyvningen ble det servert kaffe + mulighet for kjøp av annen drikke/mat av hyggelig kabinpersonale. Flyet landet til riktig tid.
238–242 av 10 934 anmeldelser
Lettvint å sjekke inn helt frem, det var mellomlanding i Købehavn . Flyet fra Malaga var ca 40 minutter forsinket. Det gikk tross alt bra selv om det var 5 minutter til bording på neste fly da vi gikk av flyet i fra Malaga . Vi var heldige at det ikke var langt å gå. Det var forsinkelse med avgang i fra Købehavn til Tromsø , dette skjedde da alle var kommet på flyer ca 45 minutter. Kjedelig med forsinkelser men denne gangen ble vi ikke plaget / berørt av dette. Det eneste som var dumt var at det gikk utrulig seint innen vi fikk koffertene våre i Tromsø.
Grei flytur. Holdt ruten. Hadde plass ved nødutgangen, derfor god beinplass.
Toalettene var stengt grunnet teknisk feil. Det er plagsom på en 4 timer lang tur. Dette var første tur om morgenen. Forunderlig at det ikke hadde blitt rettet i løpet av natten.
Fløy SAS t/r Longyearbyen på Svalbard. Flyr fra innenlands på Gardermoen og må derfor ut i Tromsø for å gå gjennom passkontrollen. Tilbake må innsjekking av bagasje gjøres både på Svalbard og i Tromsø. Drikke kjøpt på Svalbard må kastes da det ikke kan tas gjennom sikkerhetskontrollen i Tromsø. Bagasje må ut av flyet i Tromsø og sjekkes inn på nytt i Tromsø. Tungvint og dårlig tid.
Anbefaler derfor Norwegian sin direkte rute til Longyearbyen!
Helt grei flytur. I skarp rute begge veier. Landet en halv time før tid på retur til Tromsø. Dårlig flymat på retur til Tromsø.