Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bonusreise og melkerute”
Anmeldelse av SAS


Anmeldt 16. november 2018

Jeg har tjent inn en del poeng med MasterCard eurobonus og tenkte å benytte mine opptjente poeng for å delta på kurs samt besøke barn og barnebarn i Tromsø. Jeg krysset av for bonusreise og fikk opp et par alternativer.
Den jeg valgte sto det «1 mellomlanding» eller noe slikt.
Det var mellomlanding i Bodø og flybytte i Trondheim. En reise på nesten 4 timer. Jeg bare lurer på om det er slik man behandler « medlemmer» som tar ut opptjent bonus.
Det var flere direkteruter samme dag, men de kom kje opp når en valgte å ta ut «bonusreise». Jeg føler meg lurt!

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 989aagel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9 881)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

195199 av 9 881 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018

vi hadde et uhell på reisen endte med knekt arm som ble gipset på hospitalet noen dager før avreise, da vi ankom flyet ble vi møt av en flyvertinne i et forferdelig humør, som begynte å kjefte da vi hadde blitt tildelt seter ved nødutgangen hun var direkte ufin og har ok glemt at det er vi som betaler hennes lønn,Håper at dette var et untak og ikke hennes faste oppførsel.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, tronde109
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018

Helgetur til Bodø. Flyet lettet i rute. Under flyvningen ble det servert kaffe + mulighet for kjøp av annen drikke/mat av hyggelig kabinpersonale. Flyet landet til riktig tid.

Reisedato: august 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, HansHBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Lettvint å sjekke inn helt frem, det var mellomlanding i Købehavn . Flyet fra Malaga var ca 40 minutter forsinket. Det gikk tross alt bra selv om det var 5 minutter til bording på neste fly da vi gikk av flyet i fra Malaga . Vi var heldige at det ikke var langt å gå. Det var forsinkelse med avgang i fra Købehavn til Tromsø , dette skjedde da alle var kommet på flyer ca 45 minutter. Kjedelig med forsinkelser men denne gangen ble vi ikke plaget / berørt av dette. Det eneste som var dumt var at det gikk utrulig seint innen vi fikk koffertene våre i Tromsø.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Anniken Y
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018

Grei flytur. Holdt ruten. Hadde plass ved nødutgangen, derfor god beinplass.

Toalettene var stengt grunnet teknisk feil. Det er plagsom på en 4 timer lang tur. Dette var første tur om morgenen. Forunderlig at det ikke hadde blitt rettet i løpet av natten.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, ksc69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.