“For sen tale off tur og retur”
Anmeldelse av SAS

Anmeldt 20. november 2018

Flyet kunne ikke ta av som følge av defekt dør. Det endte opp med 1,5 timers forsinkelse. Det høres ikke så mye ut, men med begrenset tid i London utgjør dette en hel del. På hjemreisen måtte vi stå i kø, og igjen 1 times forsinket avgang.

Hyggelig personale, helt ordinære flyseter. Kunne mye heller tenkt meg å sittet på flyplassen med mulighet for en kopp kaffe og noe å bite i enn å bare sitte på flyet når det er såpass forsinket.

Takk, frus2015

Anmeldt 17. november 2018

Alltid like hyggelig å reise med SAS. Hyggelig betjening, god service og stort sett alltid i rute uten komplikasjoner både innlands og utlands.

Takk, evenopdal
Anmeldt 16. november 2018

Jeg har tjent inn en del poeng med MasterCard eurobonus og tenkte å benytte mine opptjente poeng for å delta på kurs samt besøke barn og barnebarn i Tromsø. Jeg krysset av for bonusreise og fikk opp et par alternativer.
Den jeg valgte sto det «1 mellomlanding» eller noe slikt.
Det var mellomlanding i Bodø og flybytte i Trondheim. En reise på nesten 4 timer. Jeg bare lurer på om det er slik man behandler « medlemmer» som tar ut opptjent bonus.
Det var flere direkteruter samme dag, men de kom kje opp når en valgte å ta ut «bonusreise». Jeg føler meg lurt!

Takk, 989aagel
Anmeldt 12. november 2018

vi hadde et uhell på reisen endte med knekt arm som ble gipset på hospitalet noen dager før avreise, da vi ankom flyet ble vi møt av en flyvertinne i et forferdelig humør, som begynte å kjefte da vi hadde blitt tildelt seter ved nødutgangen hun var direkte ufin og har ok glemt at det er vi som betaler hennes lønn,Håper at dette var et untak og ikke hennes faste oppførsel.

Takk, tronde109
Anmeldt 11. november 2018

Helgetur til Bodø. Flyet lettet i rute. Under flyvningen ble det servert kaffe + mulighet for kjøp av annen drikke/mat av hyggelig kabinpersonale. Flyet landet til riktig tid.

Reisedato: august 2018
Takk, HansHBj