Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God transport gjennom luften”
Anmeldelse av SAS


Anmeldt 22. november 2018

Reiste fra Bodø til London for en lang weekend. Greit opplegg med ikke for langt tid å vente på overgangen på Gardermoen. hyggelig betjening om bord og greit med en kopp kaffe underveis.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, 526jabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9 916)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

193197 av 9 916 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2018

Flyet kunne ikke ta av som følge av defekt dør. Det endte opp med 1,5 timers forsinkelse. Det høres ikke så mye ut, men med begrenset tid i London utgjør dette en hel del. På hjemreisen måtte vi stå i kø, og igjen 1 times forsinket avgang.

Hyggelig personale, helt ordinære flyseter. Kunne mye heller tenkt meg å sittet på flyplassen med mulighet for en kopp kaffe og noe å bite i enn å bare sitte på flyet når det er såpass forsinket.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, frus2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018

Alltid like hyggelig å reise med SAS. Hyggelig betjening, god service og stort sett alltid i rute uten komplikasjoner både innlands og utlands.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, evenopdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2018

Jeg har tjent inn en del poeng med MasterCard eurobonus og tenkte å benytte mine opptjente poeng for å delta på kurs samt besøke barn og barnebarn i Tromsø. Jeg krysset av for bonusreise og fikk opp et par alternativer.
Den jeg valgte sto det «1 mellomlanding» eller noe slikt.
Det var mellomlanding i Bodø og flybytte i Trondheim. En reise på nesten 4 timer. Jeg bare lurer på om det er slik man behandler « medlemmer» som tar ut opptjent bonus.
Det var flere direkteruter samme dag, men de kom kje opp når en valgte å ta ut «bonusreise». Jeg føler meg lurt!

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 989aagel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

vi hadde et uhell på reisen endte med knekt arm som ble gipset på hospitalet noen dager før avreise, da vi ankom flyet ble vi møt av en flyvertinne i et forferdelig humør, som begynte å kjefte da vi hadde blitt tildelt seter ved nødutgangen hun var direkte ufin og har ok glemt at det er vi som betaler hennes lønn,Håper at dette var et untak og ikke hennes faste oppførsel.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, tronde109
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.