Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Buisness”
Anmeldelse av SAS


Anmeldt 2. desember 2018

Jeg reiser ofte mellom Oslo og Stavanger, dette var en anmeldelse fra mai som jeg ikke fikk sendt inn.
Denne turen var spesiell, vi går ombord, personellet stå å hilser og er hyggelig., Alt var som normalt. Elendigheten begynte da man kom I lufta, etter å servert kaffe og te, da trakk de forhenget og stengte fremre toalett. Når du sitter langt fremme så må du gå helt bak for å kunne gå på toalettet, dette er en dårlig uvane som flere flyvertinner benytter seg av, minst mulig forstyrrelser fra passasjerene.
Har reist flere ganger siden mai. men denne lå fremdeles da jeg åpnet ny tripadviser

Reisedato: mai 2018
Takk, Gegis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9 916)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

186190 av 9 916 anmeldelser

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Sas er en gammel traver i norsk luft fart. De har nok tapt seg de siste årene. Siste tilskudd av nye fly er bra. Personalet ombord er som på alle andre arbeidsplasser, noen er gode i jobben sin og noen skulle aldri vært der.

Reisedato: desember 2018
1  Takk, Hege A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018

SAS leverer hver gang. Skulle noe uforutsett skje blir du tatt hånd om. Enten det er SAS feil eller ikke. Mat ombord er inkludert, tepper, puter, underholdning og smil. Det koster ikke noe ekstra. Aktuelle ruter og gode priser. Tilbudene og kampanjene kunne gjerne vært enda bedre, men stort sett finner vi noe som passer.

Reisedato: juli 2018
2  Takk, ingebil1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Helt grei og uproblematisk flytur. Punktlige avganger.
Ok mat. En smakfull grei varmrett, god og skikkelig varm kaffe :-)
Betalte litt for setevalg, godt på så lange flyreiser, særlig på hjemveien.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018

Både maten og vinen var i det store og hele bra. Men hvorfor serverer de steinhardt smør til rundstykkene? Jeg valgte "slow-cooked lamb" til hovedrett. Kjøttet viste seg å være vanskelig å skjære og enda vanskeligere å tygge. Jeg kan egentlig ikke huske å ha spist så seigt kjøtt noen gang. Dette var ikke lam, men kanskje heller gammel vær.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, GammelTroender123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.