“Flytur med god service ”
Anmeldelse av SAS

Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Fullt fly nordover mot Svalbard og krevende internasjonale passasjerer. De som jobbet i kabinen på denne turen fikk virkelig kjørt seg. De beholdt humøret, de gode kommentarer og ytet høy servicegrad. På denne flygningen var det opplevelsen av stødig gammel og god service, der vi passasjerer var i fokus!!

Takk, travelmann3

203207 av 10 941 anmeldelser

Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Flott Lounge på OSL. Veldig god service og comfort på Buissenes clas. Stoler som kan legges helt ut som en seng. Bevertningssteder er flott ,de som jobber der har en utmerket service og gjør alt for at vi skal ha det så bra som mulig på reisen.Flyr gjerne igjen med SAS.

1  Takk, 338unnis
Anmeldt 7. februar 2019

Jeg søkte opp reisen og så at det var 35min mellom landing og avreise med neste fly fra gardermoen. Jeg ringte inn en gang for å endre på dette (innen fristen for endring), men kundeservicen (som er helt udugelig) mente det var mer enn god nok tid. Flyet blir en time forsinket til Oslo. Dem tilbyr meg en ny reise som framfor å ha varighet på to timer hadde mellomlanding og varighet på 7 timer. I tillegg en ventetid på gardermoen på 2 timer til. Noen dager før selve reisen hadde jeg ringt inn for å spørre om det fortsatt var mulig å endre ettersom kjøpet ble gjort på deres anbefaling og jeg ville ha bedre tid, men da ville dem ha 800+ NOK for dette. HELT UDUGELIG FLYSELSKAP MED ENDA VERRE SERVICE.

• Renslighet
    • Mat og drikke
    • Underholdning ombord
    • Innsjekking og ombordstigning
2  Takk, Danish1204
Anmeldt 31. januar 2019

Jeg har flydd mye med SAS opp gjennom årene, og opplever at kvaliteten blir dårligere og dårligere. Denne flighten var forsinket (30 minutter cirka). Setene blir trangere og trangere, og de gikk rett forbi meg 2 ganger uten å tilby kaffe.

Reisedato: januar 2019
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Underholdning ombord
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, Terje H
Anmeldt 26. januar 2019

Flyet ble forsinket pga at crewet var forsinket inn med et annet fly. Mange avganger ble forsinket/kansellert så vi ble ikke forundret. Vi skulle videre til Stavanger, og kom for sent til det flyet som var det siste den kvelden. Men vi fikk overnatting på hotell og fly hjem neste dag. Så det ordnet seg greit.

Reisedato: januar 2019
1  Takk, Berit Sola G