“Likegyldig kabinpersonale”
Anmeldelse av SAS

Anmeldt 9. september 2019

Lenge siden SAS betød smil og service. Personalet gjorde jobbben sin, men hadde en småarrogant holdning til kundene..., forhåndsbestilt mat ombord var skuffende og dyr ifht prisen, likeledes drikke.

Reisedato: juli 2019
Takk, Anette B

Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Det var service hele tiden og nok utvalg. snack og drikke ble servert. Hyggelig flyverter. Gode seter og god komfort.

Takk, TKUSA-71
Anmeldt 9. september 2019

For første gang på flere år fikk jeg føle servicen fra SAS-personalet.
Dette var mer enn hyggelig - spesiellt ettersom crewet tok seg tid til å "leke" med et lite barn som skrek.
Dette har jeg tilgode å se fra det andre norske flyselskap!
Flott gest!!!!

Reisedato: august 2019
Takk, Keinapel
Anmeldt 7. september 2019

Reiste på fotballtur med sønnen min (9) og fikk en veldig god start og avslutning på reisen med SAS. Fløy med GO Plus til og vanlig hjem. Opplever at servicen ombord er like god uansett. Sønnen min likte ikke den voksne maten på veien til og fikk byttet til pizza i stedet. Det var nok mat og drikke til oss begge på flyturen til Manchester.
På vei hjem var det ikke matservering, men i det minste kaffe.
Vi hadde en fin opplevelse. Bare synd man må betale for Wi-fi som "vanlig" reisende.

2  Takk, Ulven13
Anmeldt 4. september 2019

Dette ble en spesiell flight. Det kom en gjeng unge mennesker ombord 10-15 stykker . De skreik fra det kom ombord, sto i setene og var til stor genanse for alle ombord. Det merkelig var at ingen av flyvertinne forsøkte å dempe denne gjengen. Til slutt var det andre passasjerer som måtte si i fra

Takk, Terje J