Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fly”
Anmeldelse av SAS


Anmeldt 26. september 2020

Jeg ble sugd gjennom toalett doen på denne turen, det var en veldig ufin opplevelse, dette er noe som aldri ville skjedd på Norwegian. Derfor rater jeg 1/10 stjern.

Reisedato: september 2020
Takk, Njaalpedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9 932)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 9 932 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Jeg hadde bestilt reise til Paris i påsken 2020, pga covid-19 ble reisen kansellert.
Jeg har avbestilt reisen, og bedt om tilbakebetaling.
Nå i juli venter jeg fortsatt på pengene. Noe jeg synes er svært dårlig kundebehandling.

Reisedato: april 2020
    • Kundeservice
Takk, oddessey40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2020

Fly tur og retur er tatt vekk for bestilling. De har åpenbart kansellert det men gir ingen beskjed videre. Poeng blir ikke forlenget og en får ingen som helst kompensasjon hvis en velger tilgodelapp. Det kan virke som om SAS helt har glemt at de en dag trenger at kundene skal komme tilbake.

Reisedato: mai 2020
    • Kundeservice
Takk, MagnusLys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2020

Reisen ble avbestilt - refunderbare billetter nærmest 50.000 kr - for nærmest 2 mnd siden, ingen bekreftelse eller noe mottatt fra SAS, ring men SAS ville ikke stille ansvarlig for refusjon av billett, heller ingen bekreftelse til forsikring.. skuffet

Reisedato: mars 2020
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Safari20682072965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2020

Hyggelig informasjon fra besetningen om reise,landing osv - uten at noe blir utelatt eller dekket over. At det ikke var mulig å få mat og drikke er helt forståelig pga situasjonen. Dette bør alle reisende legge seg på minne - så slipper vi unødvendige diskusjoner!

Reisedato: mars 2020
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, Keinapel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.