Jeg ble sugd gjennom toalett doen på denne turen, det var en veldig ufin opplevelse, dette er noe som aldri ville skjedd på Norwegian. Derfor rater jeg 1/10 stjern.
43–47 av 10 884 anmeldelser
Jeg hadde bestilt reise til Paris i påsken 2020, pga covid-19 ble reisen kansellert.
Jeg har avbestilt reisen, og bedt om tilbakebetaling.
Nå i juli venter jeg fortsatt på pengene. Noe jeg synes er svært dårlig kundebehandling.
Fly tur og retur er tatt vekk for bestilling. De har åpenbart kansellert det men gir ingen beskjed videre. Poeng blir ikke forlenget og en får ingen som helst kompensasjon hvis en velger tilgodelapp. Det kan virke som om SAS helt har glemt at de en dag trenger at kundene skal komme tilbake.
Reisen ble avbestilt - refunderbare billetter nærmest 50.000 kr - for nærmest 2 mnd siden, ingen bekreftelse eller noe mottatt fra SAS, ring men SAS ville ikke stille ansvarlig for refusjon av billett, heller ingen bekreftelse til forsikring.. skuffet
Hyggelig informasjon fra besetningen om reise,landing osv - uten at noe blir utelatt eller dekket over. At det ikke var mulig å få mat og drikke er helt forståelig pga situasjonen. Dette bør alle reisende legge seg på minne - så slipper vi unødvendige diskusjoner!