“ingen kundeservice og elendige åpningstider.”
Anmeldelse av SAS

Anmeldt 10. oktober 2023

dama mi flygde fra caracas til ålesund, men så bestemte sas seg for å ta ut bagasjen hennes i oslo skjølv om ho skulle videre til ålesund....... bagasjeservice stenger kl 4 på arbeidsdager........valig kundeservice er fylt av rasshol som bare legger på når du sier problemet ditt. ubruklig kundeservice.

Reisedato: oktober 2023
Takk, S E

Anmeldt 28. september 2023

Den 23. august skulle jeg reise fra Oslo til Toronto med SAS, men ble syk og kunne ikke ta den planlagte flyreisen. Da jeg kontaktet SAS for å diskutere situasjonen, støtte jeg på flere utfordringer som har ført til en betydelig frustrasjon.

Først ble billetten min ombestilt uten min tillatelse. Da jeg informerte kundeservice om dette, ble jeg forsikret om at endringen var kansellert. Til min overraskelse ble jeg senere belastet ca. 8500 kr for denne endringen. Når jeg konfronterte saksbehandleren om dette, forsikret hun meg om at pengene ville bli returnert. Da jeg ba om kontaktinformasjon til den ansvarlige, ble jeg nektet dette.

Min opprinnelige bestilling ble gjort gjennom MyTrip. Jeg antar at SAS benyttet en av mine transittbilletter fra MyTrip for å sette sammen en ny reiserute. Til nå har jeg kun fått tilbakebetalt 1600 kr av de 8500 kr, og SAS hevder de venter på MyTrip for å refundere resten. Til tross for løfter om at begge selskaper skulle kontakte meg, har jeg mottatt tre ufullstendige telefonsamtaler der telefonen ble lagt på umiddelbart etter jeg svarte.

Den 28. september ringte jeg SAS kundeservice kl. 2:13 pm og samtalen varte i 15 minutter og 14 sekunder. I denne samtalen forklarte jeg situasjonen og ble lagt på av saksbehandleren. Jeg ringte igjen kl. 2:29 pm den samme dagen, hvor samtalen varte i 17 minutter og 9 sekunder. Denne gangen hadde jeg en svært ubehagelig samtale med en kundebehandler ved navn Olivia. Hun var uhøflig, snakket over meg og nektet å gi sitt etternavn.

Jeg er ekstremt skuffet og frustrert over den dårlige behandlingen jeg har mottatt fra SAS, et flyselskap jeg tidligere hadde stor tro på. Mangelen på profesjonalitet og kundeservice har vært oppsiktsvekkende.

Basert på mine erfaringer gir jeg både SAS og MyTrip en vurdering på 0/10.

Reisedato: august 2023
Takk, OnAir51871311055
Anmeldt 6. juli 2023

Sas mistet bagasjen min med alle de viktige tingene i livet mitt. Helt grufullt at sas ikke klarer å sende kofferten min hjem! Jeg er knust fordi jeg hadde mange minner i de tingene som var i den kofferten. Skal aldri fly med sas igjen.

Reisedato: juni 2023
Takk, Aurora S
Anmeldt 4. juli 2023

Verste selskapet som finnes.. reiste til Filipinnene for noen dager siden og da vi var på Gardemoen så fikk vi ikke lov å sjekke inn bagasjen og komme oss videre fordi det var nokka «feil».. så vi måtte vente i nesten 2 timer… plutselig kom det en mann og spurte om alle vi hadde norske pass (skjønte ikke helt hvorfor når de har allerede sjekket passene våres fra før) Gir det der mening egentlig? Og når vi sa ja så sa mannen at det var greit så vi fikk sjekket inn og kom oss videre til kontroll. Synes det var utrolig rart fordi alle andre rundt oss ble bare sjekket også kunne dem dra videre.. mens vi måtte stå der og vente UTEN noe forklaring.. de beklaget seg ikke heller. Og det er ikke bare det. Jeg og kjæresten min som bestilte billetten sammen fikk ikke lov å sitte sammen engang fordi det var «fullt».. mens de to andre vi var med fikk sitte sammen. Og når vi endelig skulle ta flyet så var det et ledig sete ved siden av han.. det var tydeligvis «fullt» ja… neste gang jeg tar fly så skal jeg aldri fly med sas igjen.. dårlig kundeservice og driver på med forskjellsbehandling!!

Reisedato: juni 2023
1  Takk, Wander02824031234
Anmeldt 1. juli 2023

Helt forferdelig. Dagen før reisen fikk vi på mail, ikke sms om at flyturen hadde blitt innstilt. Nå har vi prøvd å ringe SAS sin kundeservice i flere timer uten svar. For en skandale!

Reisedato: juli 2023
Takk, Guaca G