Den 23. august skulle jeg reise fra Oslo til Toronto med SAS, men ble syk og kunne ikke ta den planlagte flyreisen. Da jeg kontaktet SAS for å diskutere situasjonen, støtte jeg på flere utfordringer som har ført til en betydelig frustrasjon.
Først ble billetten min ombestilt uten min tillatelse. Da jeg informerte kundeservice om dette, ble jeg forsikret om at endringen var kansellert. Til min overraskelse ble jeg senere belastet ca. 8500 kr for denne endringen. Når jeg konfronterte saksbehandleren om dette, forsikret hun meg om at pengene ville bli returnert. Da jeg ba om kontaktinformasjon til den ansvarlige, ble jeg nektet dette.
Min opprinnelige bestilling ble gjort gjennom MyTrip. Jeg antar at SAS benyttet en av mine transittbilletter fra MyTrip for å sette sammen en ny reiserute. Til nå har jeg kun fått tilbakebetalt 1600 kr av de 8500 kr, og SAS hevder de venter på MyTrip for å refundere resten. Til tross for løfter om at begge selskaper skulle kontakte meg, har jeg mottatt tre ufullstendige telefonsamtaler der telefonen ble lagt på umiddelbart etter jeg svarte.
Den 28. september ringte jeg SAS kundeservice kl. 2:13 pm og samtalen varte i 15 minutter og 14 sekunder. I denne samtalen forklarte jeg situasjonen og ble lagt på av saksbehandleren. Jeg ringte igjen kl. 2:29 pm den samme dagen, hvor samtalen varte i 17 minutter og 9 sekunder. Denne gangen hadde jeg en svært ubehagelig samtale med en kundebehandler ved navn Olivia. Hun var uhøflig, snakket over meg og nektet å gi sitt etternavn.
Jeg er ekstremt skuffet og frustrert over den dårlige behandlingen jeg har mottatt fra SAS, et flyselskap jeg tidligere hadde stor tro på. Mangelen på profesjonalitet og kundeservice har vært oppsiktsvekkende.
Basert på mine erfaringer gir jeg både SAS og MyTrip en vurdering på 0/10.