Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Direktefly til Lisboa- trangt”
Anmeldelse av TAP Air Portugal


Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Grei tur der man har inkludert måltid. Vi dro søndag kl 1300, og turen tok 4 timer. Men det var 1 times forsinkelse når vi dro. Vi ventet også over 1 time på bagasjen i Lisboa. Jeg er 1,88 og setene på økonomiklasse er alt for trange.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, janstrandbakke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20 581)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 20 581 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fløy fra Oslo til Lisboa i høstferien.
Det mest positive var at vi fikk plasser ganske langt fram i flyet, og der var det god benplass.
Positivt at det ble servert varmmat, men synd den ikke smakte bedre.
Dessverre var det et ganske gammelt fly, og det var total mangel på underholdning om bord. Ingen audio å koble seg inn på og heller ikke en eneste tv-skjerm. Det er dårlig på en 4 timers tur.
Flyet var i rute, besetningen imøtekommende og vi var fornøyd med prisen på billettene.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
Takk, TomHarald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018

TAP kan trygt anbefales om du skal til Portugal. I motsetning til andre selskaper i Europa, tilbyr de full service med mat og drikke. God mat og flink til å tilby spesialmat til allergikere. Fløy i moderne fly. God seteplass og hyggelig betjening. Merk også at TAP konkurrerer sterkt med andre selskaper på pris.

Reisedato: juni 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
2  Takk, abcveien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Kort fortalt er forkortelsen TAP forklart med "Take Another Plane"

Kanesleringer, delay..delay..delay, kaos. Ikke mer å si.

Reisedato: september 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, OLgjest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Bra service med TAP. Portugal er et fint ferieland som vi har besøkt mange ganger. Vi liker oss best i den nordlige delen av landet.

Reisedato: juli 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Thorebe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.