Grei tur der man har inkludert måltid. Vi dro søndag kl 1300, og turen tok 4 timer. Men det var 1 times forsinkelse når vi dro. Vi ventet også over 1 time på bagasjen i Lisboa. Jeg er 1,88 og setene på økonomiklasse er alt for trange.
28–32 av 24 108 anmeldelser
Vi fløy fra Oslo til Lisboa i høstferien.
Det mest positive var at vi fikk plasser ganske langt fram i flyet, og der var det god benplass.
Positivt at det ble servert varmmat, men synd den ikke smakte bedre.
Dessverre var det et ganske gammelt fly, og det var total mangel på underholdning om bord. Ingen audio å koble seg inn på og heller ikke en eneste tv-skjerm. Det er dårlig på en 4 timers tur.
Flyet var i rute, besetningen imøtekommende og vi var fornøyd med prisen på billettene.
TAP kan trygt anbefales om du skal til Portugal. I motsetning til andre selskaper i Europa, tilbyr de full service med mat og drikke. God mat og flink til å tilby spesialmat til allergikere. Fløy i moderne fly. God seteplass og hyggelig betjening. Merk også at TAP konkurrerer sterkt med andre selskaper på pris.
Kort fortalt er forkortelsen TAP forklart med "Take Another Plane"
Kanesleringer, delay..delay..delay, kaos. Ikke mer å si.
Bra service med TAP. Portugal er et fint ferieland som vi har besøkt mange ganger. Vi liker oss best i den nordlige delen av landet.