Helt greit flyselskap med greie gjennomsnittlige fly. kke noe stort å skryte av, med businessklassen så var det vanlige seter bare ekstra mat.
2–6 av 24 924 anmeldelser
Reiste TAP hele veien. Flyet fra Gardermoen ble så forsinket at vi mistet flyet videre til Funchal. Kom til Lisboa ved midnatt og fikk ingen hjelp eller assistanse fra TAP. To arrogante tenåringsjenter delte ut boardingkort til nytt fly morgenen etter. Det var ca 50 personer hvorav mange gamle. Måtte ordne hotell selv i Lisboa og fikk ikke noe tilbud om mat eller taxivoucher. Bare beskjed om at vi måtte legge ut og sende inn krav. De skal dekke hotell, transport og mat, dessuten EUR400 pr person. Mitt forsikringsselskap sier at TAP er i særklasse dårlig på dette og at det kan ta et år før vi får noen refusjon.
Vi vil aldri benytte TAP igjen.
Selv om det er mellomdistanse flyvning vi hadde så var servicen veldig bra, veldig god mat og mye oppmerksomhet. Setekomfort kunne vært bedre.
Overbooket fly, 2 timer forsinkelser grunnet treig bemanning (ingen tekniske feil). Når vi omsider kommer frem er det en god times ventetid pp bagasjen også. Flyet i seg selv er heller ikke noe å skryte av, dårlig benplass og ubehagelige seter
vi kom til Gardermoen to timer før flyavgang, og der sto det at flyreisen var kansellert! Vi hadde ikke fått noen info om dette verken på sms eller epost. Umulig å komme gjennom på telefon. Vi hadde bestilt tre billetter samlet, men etter lang tid fikk jeg separat reise dagen etter, med ankomst om kvelden. Min sønn på 19 fikk en helt annen reiserute dagen etter, og min mann føst ny reise på mandagen. Dette var uakseptaelt for oss, men nå har vi ventet i flere timer på telefon, uten noen løsning. Har aldri vært ute for mer urpofesjonelt flyselskap!! Vet ennå ikke hva løsningen for ferien vår blir...